04/12/2023 - 1:14
Més

  La festa del xop d’El Palomar i les fonts de Bèlgida, dissabte a l’EntreComarques

  Altres notícies

  En feliç coincidència amb les seus festes més conegudes, els participants de l’EntreComarques podran viure este dissabte la festa del Xop d’El Palomar. Serà a partir de migdia, després de la visita a Bèlgida que s’iniciarà a les 10:30 des de la plaça de l’Ajuntament i, després de passar per l’Església i la Torre del Palau que acull el Museu, visitarà la font del Grapat, la font de Baix, per a tornar al casc urbà i visitar el parc Enric Valor i el celler de Facundo Cháfer, abans de finalitzar la ruta amb un refrigeri en el Centre Social.
  Entre les 12:30 i les 13, els participants seran rebuts al Palomar amb el ball dels pastorets. A les dos, podran sumar-se al dinar de germanor si s’apunten a les oficines municipals abans del 5 de maig. A les tres i mitja, s’eixirà de la plaça de la Verge dels Desemparats cap a Bufali, des d’on es tallarà el xop que es plantarà a les sis amb una gran cacauà per a tots els assistents en acabant.
  A les 21:30 se celebrà l’ofrena de flors a la Verge dels Desemparats acompanyada per la Societat Musical La Primitiva a la qual està convidat tot el poble a participar i, una hora més tard, hi haurà sopar popular a la plaça per al qual cal apuntar-se en les oficines municipals abans del 5 de Maig. Finalment, els més vetladors podran ballar amb l’orquestra The Garage i la macro disco-mòbil fins a la matinada.

  Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Els interessats es poden inscriure fins al dijous en https://goo.gl/I19h8W.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -