Posposada la reunió sobre el nou hospital a petició de la Consellera de Sanitat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha anunciat que la reunió per parlar sobre el nou hospital i els seus serveis va a postposar-se a petició de la Consellera de Sanitat, Anna Barceló. En un escrit remès des de la Conselleria en resposta a la petició formulada per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, on es convidava a Barceló a assistir a una sessió extraordinària del Consell Veïnal per parlar d’estos assumptes, des de l’executiu autonòmic s’explica que la prioritat i els esforços s’han de centrar en la lluita contra el Covid-19.

En concret, a l’escrit remés per la Conselleria a l’Alcalde s’exposa que “en aquests difícils moments que travessem la prioritat de l’equip directiu de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública és la lluita contra la pandèmia, dedicant tots els esforços a garantir la salut i protecció dels nostres professionals i conciutadans”, manifesten. Aquest plantejament coincideix amb el que es feia des del Govern d’Ontinyent, que ja havia assenyalat que “sense llevar-li importància a la convocatòria del Pacte, s’entén que per a la conselleria la urgència ara és atendre la pandèmia. Sobretot perquè l’hospital s’està construint amb normalitat i sense incidències conegudes”.

Des de l’Alcaldia d’Ontinyent s’ha exposat aquest divendres en una carta de resposta a la Consellera que “entenent perfectament la situació i comprenent quines són les prioritats”, s’esperarà a que passe el temps necessari per garantir la seguretat sanitària de la ciutadania, moment al qual es reiterarà la invitació a dita reunió amb els agents sociosanitaris i veïnals de la ciutat d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís reclama que es recuperen les freqüències del tren Xàtiva-Alcoi

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha enviat al ministre de Transports, Mobilitat …