28/03/2024 - 12:54
Més

    Tortosa detalla davant comerciants una bateria d’ajudes municipals al sector

    Altres notícies

    El PP d’Ontinyent ja està treballant en el seu programa de govern i ha avançat que, en matèria de comerç, “serà fonamental el projecte d’urbanisme comercial que engloba la señalítica, l’adaptació de voreres, l’enllumenat i la dotació d’aparcament, junt a campanyes i activitats en tots els barris d’Ontinyent, a més d’una política de bonificacions en les taxes i impostos municipals que són fonamentals”.

    Així ho va explicar el candidat popular a l’alcaldia d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, acompanyat pel president del PP, José Luis Climent Malpartida, i el representant de NN.GG. del PP, Paco Penadés, ahir una trobada amb comerciants del barri de Sant Rafael, amb els qui a més es va poder detallar temes relacionats directament amb aquest barri. Segons Filiberto Tortosa “segur que pot millorar si es treballa conjuntament entre ajuntament i els propis comerciants”.

    Filiberto Tortosa va explicar que “es tracta és d’establir les mesures necessàries per a fer possible que s’instal·len més comerços, tant en el barri de Sant Rafael, com en tota la ciutat”. Tortosa s’ha referit a l’exempció en la taxa d’obertura d’establiments i impost de construccions, així com ajudes per a la instal·lació nous establiments i per al lloguer de locals per a aquells emprenedors que pretenguen obrir comerços en el barri.

    Referent a les campanyes i activitats per a potenciar el comerç, el candidat del PP a Ontinyent s’ha mostrat favorable a aquest tipus de programacions. On ha considerat molt interessant la trobada mantinguda amb els comerciants als quals els va agrair “el fet de poder compartir de forma tan directa tant les propostes del PP com les seues inquietuds com a autònoms que dia a dia s’esforcen per millorar el seu negoci i, al seu torn, potenciar el barri de Sant Rafael i en conjunt tot Ontinyent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -