19/03/2024 - 4:11
Més

    Compromís per Ontinyent agraeix a l’empresa de la Piscina Coberta la seua ràpida actuació

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent ha agraït a l’empresa que gestiona la Piscina Coberta la seua ràpida intervenció en les instal·lacions, a través de la neteja dels espais i la substitució d’elements, com cortines en la zona de dutxes. Fa unes setmanes a través d’un prec en el Plenari municipal, i aquesta mateixa setmana en una nota de premsa, la regidora Paloma Alberola va instar al regidor d’Esports, Óscar Borrell, a posar en marxa les gestions necessàries per a millorar l’estat de les instal·lacions de la Piscina Coberta.

    La regidora Paloma Alberola ha assenyalat que “valorem positivament que l’empresa habilitara des de la setmana passada uns qüestionaris de satisfacció, i que aquesta setmana haja portat a terme ràpidament les intervencions de neteja i millora. En canvi, lamentem que no s’haja produït cap explicació pública del regidor d’Esports respecte als motius de la seua pròpia inoperància com a responsable de l’àrea”.

    “Aquest mateix dijous hem rebut valoracions de persones usuàries, satisfetes amb les actuacions positives que s’han efectuat. Com que el nostre treball sempre té una vocació constructiva, no només incidim en les queixes i els aspectes a millorar, sinó també reconeixem quan les coses es fan bé”, ha conclòs Alberola.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -