Compromís per Ontinyent agraeix a l’empresa de la Piscina Coberta la seua ràpida actuació

Compromís per Ontinyent ha agraït a l’empresa que gestiona la Piscina Coberta la seua ràpida intervenció en les instal·lacions, a través de la neteja dels espais i la substitució d’elements, com cortines en la zona de dutxes. Fa unes setmanes a través d’un prec en el Plenari municipal, i aquesta mateixa setmana en una nota de premsa, la regidora Paloma Alberola va instar al regidor d’Esports, Óscar Borrell, a posar en marxa les gestions necessàries per a millorar l’estat de les instal·lacions de la Piscina Coberta.

La regidora Paloma Alberola ha assenyalat que “valorem positivament que l’empresa habilitara des de la setmana passada uns qüestionaris de satisfacció, i que aquesta setmana haja portat a terme ràpidament les intervencions de neteja i millora. En canvi, lamentem que no s’haja produït cap explicació pública del regidor d’Esports respecte als motius de la seua pròpia inoperància com a responsable de l’àrea”.

“Aquest mateix dijous hem rebut valoracions de persones usuàries, satisfetes amb les actuacions positives que s’han efectuat. Com que el nostre treball sempre té una vocació constructiva, no només incidim en les queixes i els aspectes a millorar, sinó també reconeixem quan les coses es fan bé”, ha conclòs Alberola.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …