21/06/2024 - 1:05
Més

  Els dos regidors de “Benicolet Suma” s’integren en La Vall Ens Uneix

  Altres notícies

  Iván Martínez Català i Cristina Codina Ortolà, regidors a l’Ajuntament de Benicolet per l’agrupació d’electors “Benicolet Suma” s’han integrat a La Vall Ens Uneix, que arriba així als 30 regidors i regidores a la comarca, a més de comptar amb el Diputat Provincial per la demarcació (Joan Sanchis).

  L’Executiva Comarcal, encapçalada pel seu Secretari General, Jorge Rodríguez, donava la benvinguda als nous membres del partit, que mostraven la seua satisfacció “per poder integrar-nos en un partit fresc i diferent als tradicionals, que tot i la premura amb la que es va presentar ha començat amb molta força i que defèn els interessos dels municipis on està representat i del conjunt de la comarca amb un nou estil de fer política, on les persones estan davant de les sigles”, manifestaven.

  A Benicolet, municipi governat en minoria pel Partit Popular amb 3 regidors dels 7 possibles (els altres dos els té Compromís), Codina i Martínez ostenten les regidories d’Educació, Cultura, Esports i Festes. Amb les seues incorporacions, La Vall Ens Uneix està present a un total de 5 ajuntaments de la comarca: Ontinyent, El Palomar, Bufali, Benissoda i Benicolet. Des de La Vall Ens Uneix s’ha recordat a la ciutadania “que aquest és un partit obert a totes i tots, un projecte que ha vingut per a quedar-se i créixer, i que en 2023 aspira a ampliar la seua representació a La Vall d’Albaida i arribar també a altres comarques”, assenyalaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -