28/03/2024 - 16:36
Més

    El PP demana comptes sobre les obres del Passeig de Benarrai

    Altres notícies

    L’estanc de Benarrai torna a centrar les crítiques dels populars d’Ontinyent després que el govern de la ciutat aprovara en el passat ple gastar-se 27.565 euros més en el que denominen espai recreatiu passeig de Benarrai.

    Segons el PP d’Ontinyent “Aquesta quantitat de més, prop de 30.000 euros, es destinarà a ara a pagar la pèrgola existent en aquest espai enjardinat, a més de la finalització d’unes obres per a les quals el govern de PSOE i COMPROMÍS s’han gastat més de 100.000 euros”.

    Des del PP lamenten que “la falta de projecte d’aquest govern local ens porte a situacions d’aquest tipus, amb obres executades en forma de pegats i malament acabades i el resultat dels quals centra totes les crítiques per part dels veïns que observen atònits l’acumulació de nyaps”.

    Per això, des del grup Popular mencionen “en aquest llistat de desastres del govern local l’obra del passeig de Benarrai o unes altres com les realitzades en la Plaça de la Coronació, amb el seu asfaltat multicolor o la col·locació de les macro faroles en ple centre històric de la Vila que, de no ser retirades, es convertiran en el monument al nyap d’aquest govern socialista a Ontinyent”.

    Des del PP han recordat que “l’estany de Benarrai acumulava un cost de més de 75000 euros en el mes de gener, quan es van conèixer els problemes de fugida d’aigua en l’estany. A aquesta quantitat cal sumar ara els prop de 30.000 euros més que es van aprovar ahir, la qual cosa des del PP s’ha considerat un despropòsit, d’ací el vot en contra de la bancada popular”.

    En paraules del candidat a l’alcaldia, Filiberto Tortosa, “insisteixen que davant el malgastament econòmic de Benarrai, el socialista Rodríguez i el regidor dels Verds Fran Quesada haurien de comparèixer en públic i explicar a la ciutadania amb trasparencia i atenent a la veritat el detall del que al final ens costarà el capritx de l’estany i la pèrgola en Benarrai, que supera ja els més de 100.000 euros, un pou sense fons que sembla no tenir fi”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -