28/04/2024 - 15:27
Més

    El PP d’Ontinyent organitza un “Diàleg Popular”

    Altres notícies

    L’equip de campanya del PP ha qualificat de moment especial el passat dimarts en el centre cultural Caixa Ontinyent en el qual el Partit Popular ha aconseguit un ple al complet en l’acte ‘Diàleg Popular’, el primer de les trobades socials assenyalades en aquesta pre campanya electoral dels populars i en el qual s’han donat cita representants de tota la societat civil d’Ontinyent.

    Tant el president del PP a Ontinyent, José Luis Climent, com del candidat del PP a l’alcaldia d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, han mostrat sincer agraïment i satisfacció per la participació de les associacions i col·lectius d’Ontinyent i han declarat que les seues aportacions van a ser incloses en el programa de govern del PP, un document que marcarà les pautes del canvi que necessita la capital de la comarca per a convertir-se definitivament en un Ontinyent modèlic.

    L’acte s’ha centrat en la primera intervenció del president del PP a Ontinyent, José Luis Climent, qui ha agraït l’assistència als participants i convidat a interactuar en aquesta posada en comú de les necessitats que hem d’incloure des del futur govern municipal dels populars.

    Posteriorment ha sigut el candidat a l’alcaldia d’Ontinyent pel PP, Filiberto Tortosa, qui sobretot ha traslladat als assistents la importància de creure en el potencial d’Ontinyent i a aportar des del govern de la ciutat tots les eines possibles perquè aquesta ciutat torne a ser centre i capital.

    El candidat del PP a l’alcaldia, Filiberto Tortosa, ha centrat gran part de la seua intervenció en què s’ha realitzar una gestió eficaç en el govern municipal, aplicar una política centrada en la baixada d’impostos i a establir tots els mecanismes que generen ocupació, mitjançant l’atracció d’empreses que s’instal·len a Ontinyent per a garantir el futur de la capital de la comarca.

    Després que el candidat del PP haja exposat les línies bàsiques del programa de govern del PP sobre el qual treballa l’equip de campanya dels populars, s’ha obert un torn d’intervencions dels assistents a aquest Diàleg Popular. Per a nosaltres, ha explicat el candidat del PP, ha sigut molt important aquesta posada en comú i anem a tenir en compte totes les aportacions que ens han realitzat els assistents, tant els que han intervingut en aquesta macro assemblea popular d’Ontinyent com les quals estem rebent a través el nostre correu electrònic. Tal com ha assenyalat el candidat del PP, el nostre partit està obert a la societat i anem a anar de la mà amb tots els agents socials perquè és l’única manera de fer possible l’enlairament definitiu en aquesta ciutat.

    Tal com han informat des de l’equip de campanya del PP la pre-campanya electoral de l’els populars a Ontinyent té com a lema Els pautes del canvi cap a un Ontinyent modèlic i està basada fonamentalment en paraules que els populars consideren claus com són: la participació, els acords, el respectes, la responsabilitat, el criteri i l’eficàcia.

    Tot açò, tal com ha manifestat el president dels populars, José Luis Climent, resumeix el nostre objectiu per a aquesta pre campanya electoral que volem compartir amb els representants del teixit socioeconòmic a través d’aquestes importants trobades socials que ens faran caminar junts pel canvi a Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -