28/03/2024 - 9:58
Més

    Jorge Rodríguez és investit com a Alcalde d’Ontinyent

    Altres notícies

    “A Ontinyent ja no es moment d’anar amb les llum curtes, és hora de ficar les llargues per mirar la ciutat que volem construir”. Jorge Rodríguez, reelegit hui dissabte com alcalde per 14 dels 21 regidors de la nova corporació municipal, apuntava al seu discurs d’investidura al Palau de La Vila quins van a ser els eixos bàsics del nou Govern d’Ontinyent: El disseny d’un Pla Estratègic de Ciutat i un nou impuls a la recuperació econòmica, les polítiques socials, la regeneració democràtica i l’eficiència a la gestió.

    Estes eren les línies de treball empreses en l’anterior legislatura, en les que va a incidir-se amb noves accions com la posada en marxa d’una regidoria de Govern Obert i Transparència, un Debat anual sobre l’Estat de la Ciutat, o la creació d’una Oficina de l’Emprenedor. La política social “serà sempre plantejada no com a una qüestió de caritat, sinó de justícia”, i s’aprofundirà en la cooperació entre agents econòmics i socials i l’Ajuntament, “sense perdre l’oportunitat que la Generalitat deixe de ningunejar-nos i aposte per Ontinyent de veritat”, apuntava.

    L’alcalde, que rebia la vara que el distingeix com la màxima autoritat local davant el nombrós públic congregat, afegia que “és necessari continuar apostant per allò que ha donat fruits”, tot recordant que gràcies al treball d’estos últims 4 anys el deute municipal ja no ofega l’Ajuntament, la despesa s’ha controlat, “i hui el diàleg entre les forces polítics, els agents socioeconòmics, Caixa Ontinyent o la Universitat de València es fluït i fructífer, hem de saber continuar generant sinèrgies que redunden en benefici del progrés econòmic de la ciutat”.

    El reelegit alcalde, que era interromput en diverses ocasions pels aplaudiments del públic, tenia paraules d’agraïment per a la ciutadania, “que en parlar a les urnes va voler configurar un plenari municipal plural, amb la presència de 5 forces polítiques -PSOE, PP, Compromís, EUPV i Ciutadans- i ens van dir que volien un Govern fort i estable (12.080 votants i un 62% dels vots), però que també volien que continuàrem fent del diàleg i l’acord una de les ferramentes bàsiques en el nostre dia a dia”. Per això, continuava, “esta majoria absoluta que ens han atorgat no es convertirà mai en una majoria absolutista, perquè ens continuaran guiant la humilitat i la responsabilitat”, un plantejament d’acord al qual el primer edil ha oferit delegacions a tots els regidors i regidores de la corporació: “qui vullga treballar per Ontinyent sempre trobarà en mi i en els 14 regidors socialistes, a un aliat”, destacava.

    L’alcalde es va comprometre “a seguir deixant-me la pell, com hem fet estos 4 últims anys”, en una nova etapa en la que estarà acompanyat per un equip, destacava, “de gent preparada, treballadora i honesta que sabran estar a l’alçada del que s’espera”, i per damunt de tot “de tots vosaltres, els ontinyentins i ontinyentines que sempre heu sabut que Ontinyent ens unix, que junts som més i que sols junts transformarem el futur”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -