19/04/2024 - 23:29
Més

    Compromís per Ontinyent aprova el reglament de primàries locals

    Altres notícies

    A l’assemblea del 7 de novembre es van debatre i votar les esmenes presentades al reglament que regirà l’elecció de la persona que encapçalarà la llista, així com la resta de la llista de Compromís per Ontinyent a les properes eleccions de maig del 2015. A l’assemblea estaven convocades la militància i els simpatitzants amb dret a vot i potestat per decidir.

    Des de l’executiva s’explicava la proposta de reglament de Primàries, incidint en què no ha estat fàcil i no és el reglament que voldríem al 100%. Ha estat una proposta debatuda i aprovada per l’Executiva.

    Del reglament de primàries cal destacar que podran participar en la votació, a més de militants i simpatitzants, totes aquelles persones empadronades a Ontinyent i majors de 16 anys. Qui no siga militant o simpatitzant caldrà que signe el document “Més Compromís” que garanteix que comparteix els valors de Compromís.

    A la mateixa executiva es va triar una Comissió formada per 3 persones, que serà qui gestionarà tot el procés, a partir del 10 de novembre que comença i fins el dies 12 i 13 de desembre que tindrà lloc les votacions.

    S’ha aprovat també un calendari:

    Del 10 de novembre i fins el 24, presentació de candidatures.

    Del 10 de novembre i fins el 28, inscripció al cens electoral per votar.

    Dia 28 de novembre, publicació de candidatures.

    Dia 28 de novembre i fins el 10 de desembre campanya electoral.

    Del 1 al 3 de desembre, reclamacions al cens electoral.

    Dia 4 de desembre publicació del cens definitiu, previ aprovació per assemblea local.

    Dia 12 de desembre ( de 18:00 a 21:00) i 13 de desembre (de 10:00 a 13:00) votació presencial a la seu de Compromís per Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -