18/04/2024 - 21:09
Més

    Nicolau Calabuig substituirà a Joan Gilabert com a portaveu comarcal de Compromís

    Altres notícies

    Després de les eleccions valencianes en les quals la coalició valencianista ha aconseguit el seu millor resultat tant a nivell municipal com autonòmic, la formació ha decidit renovar la seua estructura a la comarca per tal d’afrontar amb força el canvi encetat a tot el País. En eixe sentit, el creixement de Compromís a la Vall d’Albaida ha estat exponencial, ja que va ser la força guanyadora de les eleccions autonòmiques a la comarca. A més, la coalició compta amb huit alcaldies (l’Olleria, Albaida, Agullent, Fontanars, Quatretonda, Otos, Benicolet, Salem) i fins a 53 regidors valldalbaidins.

    La nova executiva, segons ha confirmat el grup polític, ha estat elegida per unanimitat i escollida atenent a criteris de pluralitat de sensibilitats, capacitats i voluntat a l’hora d’assumir responsabilitats de treball en cadascuna de les àrees. D’aquesta manera, a falta del nomenament del representant dels alcaldes i dels Joves (membres nats de l’Executiva), la nova estructura quedaria de la següent manera:
    PORTAVEU: Nicolau Calabuig
    -ORGANITZACIÓ: Glòria Micó, Lídia Chàfer
    -FINANCES: Xavi Sarrió (suplent, José Luis Collado)
    -IMPLANTACIÓ I DINAMITZACIÓ: Ruth Martínez, Lucia Company
    -COMUNICACIÓ: Víctor Vanyó, J. M. Marco, Sílvia Ureña
    -INSTITUCIONAL: Aina Benavent

    Segons afirmava Calabuig, qui substituirà Joan Gilabert com a portaveu comarcal, “aquest nou equip agafa el relleu amb il·lusió per afrontar el repte de consolidar Compromís com la força política hegemònica a la nostra comarca”. I de la mateixa manera, aclaria quines seran les línies de treball a partir d’ara: “la nostra missió és donar suport als col·lectius locals i escoltar les seues necessitats, però sobretot marcar-nos com a objectiu fonamental que Compromís tinga presència a la totalitat de pobles de la nostra comarca, o almenys al major nombre possible”.

    D’altra banda, destacava també la importància d’impulsar “una interlocució directa dels nostres alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores amb les companyes del Consell de la Generalitat i del govern de la Diputació, per tal de defensar els interessos de la Vall d’Albaida en matèria de serveis i inversions necessàries per al nostre desenvolupament, així com fer respectar les reivindicacions comarcals pel tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi, contra el Consorci de Residus i la planta d’animals morts”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -