La Pobla recorre davant el TSJ la resolució de la Conselleria sobre la planta de residus animals

0

L’Ajuntament de La Pobla del Duc ha presentat un recurs contenciós-administratiu contra la resolució de la Conselleria de Medi ambient que obri la porta a la instal·lació d’una planta de residus animals en el municipi. El recurs, interposat per l’alcalde de la localitat, el socialista Vicent Gomar, arriba després de la desestimació del recurs d’alçada interposat prèviament pel consistori contra l’autorització ambiental atorgada per la Conselleria a l’empresa SIG Renovables.

Vicent Gomar explicava que “es tracta d’un pas més dins de la llarga lluita que estem mantenint des de l’Ajuntament i el PSPV de La Pobla contra una planta que no vol ningú excepte la pròpia empresa i el PP local, del govern del qual o més aviat desgovern hem heretat aquesta situació”, indicava.

Els recursos contra l’Autorització Ambiental Integrada se sumen als ja presentats contra la Declaració d’Interès Comunitari, recordant-se per part de l’alcalde que “hem estat lluitant amb tot des del minut un, hem estat en manifestacions i actes, hem plantat batalla en els tribunals, hem treballat dur i ho seguirem fent en defensa dels interessos dels poblans. Aquest és l’objectiu dels socialistes de La Pobla, i no els interessos particulars o l’oportunisme polític com han fet uns i sembla que volen fer uns altres”, destacava.