11/12/2023 - 10:54
Més

  EU d’Ontinyent es solidaritza amb els estudiants i critica les càrregues policials

  Altres notícies

  Davant les brutals càrregues policials dutes a terme les darreres setmanes a València, EU d’Ontinyent vol mostrar la seua solidaritat amb els milers d’estudiants que estan manifestant-se arreu del País Valencià  contra les retallades aplicades en els serveis públics i en concret en educació i en favor de la qualitat de l’escola pública.

  Aquestos manifestants han suportant les brutals i desmesurades accions policials produïdes per la deixadesa de funcions de la delegada de govern, que s’ha botat tots els principis democràtics fent tornar la ciutat de València 40 anys enrere.

  Aquestes accions són pròpies  d’una societat amb controls excessius de la població i són desmesurades. Des d’ EU no estem disposats a tornar enrere a temps on els antics grisos perseguien els estudiants.

  Demanem que es depuren responsabilitats i la urgent dimissió de la delegada de govern.

  Creiem que no estem en moments de reprimir impunement a la població per això s’han de depurar responsabilitats . A més exigim  als responsables capacitat per gestionar el dret a la manifestació, en moments com els actuals on la població ha eixit  al carrer per defensar els seus drets , vivim moments de gran reivindicació social que no poden ser contestats des de l’administració amb repressió i molt menys si tractem de menors . Les càrregues policials dels darrers dies són injustificables.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -