26/04/2024 - 6:12
Més

    EU d’Ontinyent es solidaritza amb els estudiants i critica les càrregues policials

    Altres notícies

    Davant les brutals càrregues policials dutes a terme les darreres setmanes a València, EU d’Ontinyent vol mostrar la seua solidaritat amb els milers d’estudiants que estan manifestant-se arreu del País Valencià  contra les retallades aplicades en els serveis públics i en concret en educació i en favor de la qualitat de l’escola pública.

    Aquestos manifestants han suportant les brutals i desmesurades accions policials produïdes per la deixadesa de funcions de la delegada de govern, que s’ha botat tots els principis democràtics fent tornar la ciutat de València 40 anys enrere.

    Aquestes accions són pròpies  d’una societat amb controls excessius de la població i són desmesurades. Des d’ EU no estem disposats a tornar enrere a temps on els antics grisos perseguien els estudiants.

    Demanem que es depuren responsabilitats i la urgent dimissió de la delegada de govern.

    Creiem que no estem en moments de reprimir impunement a la població per això s’han de depurar responsabilitats . A més exigim  als responsables capacitat per gestionar el dret a la manifestació, en moments com els actuals on la població ha eixit  al carrer per defensar els seus drets , vivim moments de gran reivindicació social que no poden ser contestats des de l’administració amb repressió i molt menys si tractem de menors . Les càrregues policials dels darrers dies són injustificables.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -