29/03/2024 - 11:17
Més

    L’Olleria insta a la Conselleria de Sanitat a mantindre les ambulàncies de SVB de L’Olleria i Castelló de Rugat

    Altres notícies

    L’alcalde de L’Olleria, José Vidal ha demanat a la Conselleria de Sanitat la no supressió de les ambulàncies de Suport Vital Bàsic amb les que compta actualment L’Olleria i Castelló de Rugat, ho feia ahir durant la conversació mantinguda amb el director general d’Assistència Sanitària, Guillermo Ferrán Martínez, després d’haver sol·licitat conjuntament els alcaldes de L’Olleria, Castelló de Rugat, Alfarrasí, Guadasséquies i  Montaverner una reunió amb el conseller de Sanitat per a tractar este tema.

    Jose-Vidal-despatxEn ella, Vidal li transmetia el desacord i el malestar dels pobles afectats per la possible supressió  “d’un servici tan important i necessari, que en determinats casos, pot salvar una vida humana”.

    Per la seua banda, tal com ha comentat Vidal  “Ferrán ha explicat que en estos moments la supressió o no del SVB a L’Olleria i Castelló de Rugat està en fase d’estudi i encara no hi ha res decidit”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -