20/07/2024 - 23:26
Més

  La discoteca Bamboo d’Ontinyent, obligada a tancar per no tindre llicència

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha ordenat el tancament de l’antiga discoteca OTK, actualment dita ‘Bamboo’ per no tindre llicència d’apertura, funcionament i ambiental.

  Des del consistori han ordenat la clausura després de diverses queixes presentades pels veïns, on han presentat nombrosos escrits al ajuntament denunciant els excessos de soroll, ja que els indicadors superaven els permesos, a més del bullici de la entrada i la eixida de la gent, discussions, botellons i altres molèsties que impedien el descans als veïns durant el cap de setmana.

  Foto obtinguda des de Facebook de la discoteca-pub Bamboo a Ontinyent
  Foto obtinguda des de Facebook de la discoteca-pub Bamboo a Ontinyent

  Davant aquestes denuncies, l’àrea de Territori i Seguretat Ciutadana dirigida per Rebeca Torrò, ha pres la decisió d’ordenar el tancament immediat de la discoteca.

  Segons ens ha explicat Rebeca Torró, “no podem realitzar el tancament de forma oficial fins que el propietari arreplegue la notificació del tancament, ja que a l’actualitat es troba fora d’Espanya, i si durant els propers dies no ens és possible contactar amb ell, utilitzarem altres vies legals per a notificar-li-ho”

  Des del consistori reconeixen la inexistència de la llicència d’apertura i funcionament després d’unes remodelacions i ampliacions que s’han portat a terme durant els últims anys, i que la llicència va ser concedida l’any 1985, on capacitava el local per a ball amb ambientació musical i subministrament de begudes.

  Segons l’ultima inspecció duta a terme després de la gran quantitat de denuncies, s’ha comprovat que s’havien modificat i ampliat els serveis, vestíbuls, guarda-roba, una barra a l’exterior, cabina de música, zona de ball a l’exterior, instal·lació d’una carpa, magatzem, serveis sanitaris i una cuina exterior, tot això sense haver demana els permisos d’obra pertinents al ajuntament d’Ontinyent.

  Per altra banda, la discoteca oferia serveis de càtering, restauració, entreteniment, concerts, capees i discomòbils. Tot això sense disposar d’una llicència adequada, ja que la que es va concedir en un principi no comprenia aquestes activitats.

  A dia d’avui, el consistori, ha donat 15 dies al propietari per a presentar al·legacions davant aquestes irregularitats i les queixes dels veïns, on les al·legacions per part del propietari han estat desestimades degut a que la ubicació on es troba ubicat el local a l’actualitat està forà de la nova ordenació urbana pel que fa que a l’actualitat siga totalment impossible renovar la llicencia, confluint amb el tancament del establiment.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -