La ministra Chacón visita Ontinyent per analitzar la situació de l’incendi

0

La ministra de Defensa, Carmen Chacón, ha assegurat que l’incendi afecta a l’entorn dels nuclis urbans d’Ontinyent i Bocairent, classificant-lo com a “un dels més agresius” dls que s’han declarat aquest any.

Després de sobrevolar la zona amb helicòpter, la ministra va atendre als mitjans de comunicació, on va insistir que tots els mitjans disponibles treballen en l’extinció per poder controlar-lo el més prompte possible.

Chacón afirmava que “Probablement estem atacant un dels incendis més perillossos per la seua complexitat, les fortes ratxes de vent i la proximitat als nuclis urbans”. La ministra va informar que la Unitat Militar d’Emergències (UME) ha desplegat prop de 350 efectius, i que hi ha prevista la incorporació de dos seccions més de Madrid, elevant la xifra a prop de 500.

La ministra afirmava que “les primeres investigacions fan pensar que siga un incendi provocat ja que es tracta de cinc punts que van ser encessos de manera simultànea” i en aquest sentit va assenyalar que “estos incendis fan gastar molts diners i en alguns cassos pedre vides. Totes les administracions es tindran que concentrar en els culpables i eliminar els possibles incendiaris” concloia.

Publicitat