La Policia Nacional ha detingut a un brigadista forestal, veí d’Ontinyent i en baixa laboral per la seua presumpta implicació en l’incendi que afecta la Vall d’Albaida des d’ahir dimarts.

Així ho ha informat el subdelegat del Govern de la Comunitat Valenciana Luis Felipe Martínez en una roda de premsa de l’Ajuntament d’Ontinyent, junt amb el conseller de Governació Serafín Castellano i l’Alcaldessa Lina Insa per informar de l’evolució dels incendis

Segons Martínez, “El detingut és un veí d’Ontinyent i treballa a l’empresa Tragsa, i ara mateix es troba de baixa”. El subdelegat ha explicat que el detingut es troba en la comissaria de la Policia Nacional d’Ontinyent on estan prenent-li declaració i que encara no ha passat a disposició judicial, ja que hi ha un marge de 72 hores.

En aquests moments els membres de la Policia Nacional i SEPRONA de la Guàrdia Civil continuen investigant, i no descarten si poden haver-hi més detencions.

Actualment l’incendi afecta els termes municipals d’Ontinyent, Agullent, Bocairent, Fontanars dels Alforins, i Albaida. Clarament han afirmat que ha estat intencionat i ha insistit en què es treballa per aclarir l’autoria del delicte.