24/04/2024 - 1:28
Més

    Josep Bodí destaca que la ratificació del tècnic de medi ambient “posa en evidència les mentides d’UCiD i la manipulació mediàtica del PP”

    Altres notícies

    El portaveu de l’Executiva Local Socialista, d’Albaida, Josep Bodí, ha manifestat que la ratificació del tècnic de medi ambient a la seua plaça “posa en evidència les mentides i la manipulació mediàtica del PP i UCiD en aquest assumpte”.

    Bodí realitzava estes declaracions després que l’Alcalde d’Albaida, Josep Albert, haja arxivat l’expedient de resolució del contracte del tècnic municipal de Medi Ambient, iniciat a instàncies d’una moció presentada pel portaveu del grup polític d’Unió Ciutadana per la Democràcia. Juan Antonio Perona va dur en març al plenari amb caràcter “urgent” l’inici d’un expedient que deixara sense efecte el contracte de serveis del tècnic mediambiental, “per no reunir la titulació requerida per al seu exercici”. Ara, dos decrets d’alcaldia ratifiquen al tècnic amb la seua plaça: un primer arxiva l’expedient comptant amb l’aval d’un informe d’aptitud professional del Col·legi de Geògrafs d’Espanya i de la legislació vigent, i un segon decret declara que no procedeix resoldre el contracte “per inexistència de causa que ho justifique”.

    Josep Bodí explica que “el final que ha tingut la iniciativa de Juan Antonio Perona demostra que tot açò no respon més que a una vendetta política de Perona, qui volia que l’Ajuntament contractara un assessor de la seua confiança, i que en no conseguir-ho va optar per inventar-se una pel·lícula d’espies sense cap de trellat per tractar d’atacar als socialistes”. Bodi recordava que des d’UCiD acusaven al tècnic de ser un “assessor encobert” del Partit Socialista, demanant per urgència que s’eliminara el seu lloc de treball.

    Des de l’Executiva Local del PSPV-PSOE, afegeix Bodí, “no haviem parlat perquè voliem esperar a que es resolguera el tema, i ara que ha quedat clar que el que s’ha fet per part del Perona és polititzar allò que no devia, posant en dubte la honorabilitat d’una persona. Per si fora poc, a l’últim plenari no admet que s’ha enganyat i es manté amb la seua història per camuflar la seua errada, el que ens sembla doblement lamentable”

    Bodí també ha tingut paraules per al grup municipal del PP, dels que ha dit que “en veure la maniobra de Perona, els va faltar l’aire per posar en marxa el seu aparell d’intoxicació mediàtica, amb afirmacions totalment fora de to a les seues notes i butlletins municipals, tractant de crear dubtes en una ciutadania a la que ja no poden enganyar, i més després de deixar l’Ajuntament en la ruïna per la seua incompetència i mala gestió”, assenyalava.

    Per a Josep Bodí, “és sorprenent” que després de tot açò,  dues formacions teòricament antagòniques com UCiD i PP apleguen a confluir en els plenaris en aquells punts que dificulten l’acció de govern, posant els  interessos partidistes per damunt dels de la ciutadania. “En política tot no val, els socialistes ho tenim molt clar i per això seguirem treballant per la ciutadania amb sentit de la responsabilitat i sense caure en aquest tipus de jocs que no fan més que desacreditar la polítics i als polítics”, concloïa Josep Bodí.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -