19/05/2024 - 23:25
Més

  Rebeca Torró: “Tortosa ha d’aclarir en quin bàndol està i per què van elegir eixos terrenys”

  Altres notícies

  La portaveu del grup municipal socialista d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha reclamat al portaveu del PP en l’Ajuntament, Filiberto Tortosa “que aclarisca en quin bàndol està i per què ell i Lina Insa van elegir els terrenys de REGEBE per a construir l’hospital, rebeca-1i no altres”.

  Torró realitzava estes declaracions a la sessió plenària de hui divendres, a la qual s’ha aprovat la declaració de lesivitat del decret 1408/2009 de 24 de juny, decret que va signar el propi Filiberto Tortosa, i pel qual s’acceptava la cessió de la parcel·la adjacent a la depuradora per construir l’hospital i la reserva d’aprofitament a uns terrenys de la zona del Llombo en favor de l’empresa que realitzava la referida cessió.

  La portaveu dels socialistes lamentava que a la intervenció a la qual tractava de justificar la seua oposició a la declaració de lesivitat d’aquest decret, Filiberto Tortosa “s’haja posat pràcticament d’advocat defensor dels propietaris dels terrenys, amb tot un seguit d’arguments jurídics que ens fa dubtar en quin equip juga realment Tortosa. Ell i el PP deurien haver reconegut que no anaven a fer l’hospital, i haver buscat amb temps altres terrenys. Però van preferir mentir per seguir guanyant les eleccions”.

  Torró lamenta que Filiberto Tortosa tracte d’eludir la seua responsabilitat, “quan, segons informes jurídics, sent Lina Insa Alcaldesa i ell mateix Regidor d’Urbanisme, tots dos optaren possiblement per l’opció més lesiva i gravosa per a l’Ajuntament. Ixa cessió gratuïta a “cost zero”, anunciada a “bombo y platillo” s’ha convertit anys després en una sol·licitud d’expropiació dels terrenys a canvi de molts milions d’euros. Aquella gestió que realitzaren, aquelles decisions que adoptaren, són les que han clavar l’Ajuntament en un gran lio”.

  La portaveu dels socialistes lamenta que ara, “al seu afany obsessiu d’eludir responsabilitats”, miren “arrere, al govern anterior a ells, per a dir que la culpa va ser dels qui aprovaren el PGOU. Açò no més més que un nou dels seus enganys a la desesperada, ja que al PGOU no ve l’aprofitament dels terrenys del Llombo, un aprofitament que es dona únicament amb el conveni que signa Insa i el Decret que signa Tortosa”.

  Per a Torró, les acusacions respecte de l’atorgament de les llicències “no són també sinó altra excusa, perquè l’atorgament de les llicències és un acte reglat, que en aquest cas es va atorgar a més a més condicionat, i que va ser el que va permetre destapar la gran mentira de l’hospital, ja que açò va ser el que va desencadenar que en octubre de 2011 la Conselleria ens enviara una carta on reconeix que l’hospital estava paralitzat”. La portaveu socialista ha reclamat a Filiberto Tortosa i el Partit Popular “a reconèixer d’una volta les seues errades, deixar de defensar sols a alguns i treballar per l’interès de tots en assumptes tan importants com aquest”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -