728×90 caixa onti estiu
Home > General > Partits, sindicats i associacions protesten a Ontinyent contra la reforma de l’Administració Local

Partits, sindicats i associacions protesten a Ontinyent contra la reforma de l’Administració Local

Autoritats municipals, representants sindicals, d’associacions, i de tots els grups polítics excepte el Partit Popular, s’han reunit hui a les portes de l’Ajuntament d’Ontinyent a les 12:00 del migdia en una concentració contra el Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, actualment en tràmit parlamentari.

concentracio-contra-reforma-adminlocal-ontinyent2013Durant la protesta l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, procedia a la lectura de la “Declaració Municipalista” aprovada el dia 30 de novembre a l’acte desenvolupat al teatre Tívoli de Burjassot amb el recolzament de nombroses entitats. L’Alcalde denunciava que “baix la premissa de buscar una suposada austeritat es volen carregar l’autonomia dels ajuntaments, privatitzant els serveis públics i acabant amb el municipalisme amb reformes encobertes”. El proper 19 de desembre s’ha convocat una concentració davant la Delegació del Govern a València i les Sotsdelegacions d’Alacant i Castelló.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa el primer pas administratiu per reclamar la convocatòria de Plenari ordinari de l’Ajuntament

El Grup Municipal valencianista ha registrat un escrit dirigit a l'alcalde Jorge Rodríguez en el qual demana el compliment de la legislació respecte a la convocatòria de sessions plenàries