25/04/2024 - 14:57
Més

    Jorge Rodríguez presenta la candidata Dora Nácher com la primera alcaldessa d’Atzeneta d’Albaida

    Altres notícies

    El Secretari General d’Ens Uneix i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat suport a la candidatura d’Atzeneta Ens Uneix, “una candidatura il·lusionant, solvent i amb capacitat de generar consensos”, encapçalada per Dona Nacher, primera dona en optar a l’alcaldia del municipi. Jorge Rodríguez encapçalava el passat divendres un nombrós grup de membres del partit de dins i fora de la comarca que assistien a la presentació pública de la candidatura d’Atzeneta Ens Uneix a les properes eleccions municipals del 28-M.

    Jorge Rodríguez donava la benvinguda “a un grup solvent com el que lidera Dora Nacher, un equip que aportarà il·lusió, capacitat de generar consensos, ganes de treballar i d’ajudar a la ciutadania. Hui donem altre pas endavant en l’objectiu de consolidar Ens Uneix com la veu de la comarca a les institucions, de la defensa dels interesos de La Vall d’Albaida sense més obediència que a la nostra ciutadania, amb l’objectiu clar de millorar la vida de la nostra gent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -