04/12/2023 - 1:13
Més

  Jorge Rodríguez presenta la candidata Dora Nácher com la primera alcaldessa d’Atzeneta d’Albaida

  Altres notícies

  El Secretari General d’Ens Uneix i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat suport a la candidatura d’Atzeneta Ens Uneix, “una candidatura il·lusionant, solvent i amb capacitat de generar consensos”, encapçalada per Dona Nacher, primera dona en optar a l’alcaldia del municipi. Jorge Rodríguez encapçalava el passat divendres un nombrós grup de membres del partit de dins i fora de la comarca que assistien a la presentació pública de la candidatura d’Atzeneta Ens Uneix a les properes eleccions municipals del 28-M.

  Jorge Rodríguez donava la benvinguda “a un grup solvent com el que lidera Dora Nacher, un equip que aportarà il·lusió, capacitat de generar consensos, ganes de treballar i d’ajudar a la ciutadania. Hui donem altre pas endavant en l’objectiu de consolidar Ens Uneix com la veu de la comarca a les institucions, de la defensa dels interesos de La Vall d’Albaida sense més obediència que a la nostra ciutadania, amb l’objectiu clar de millorar la vida de la nostra gent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -