04/12/2023 - 1:57
Més

  Diputació ampliarà les voreres del carrer Alacant d’Atzeneta d’Albaida

  Altres notícies

  L’àrea de Infrestructuras i Carreteres de la Diputació de València que encapçala el diputat Rafa García, durà a terme una sèrie d’actuacions de condicionament i millora en el tram de travessia de la carretera CV-615, que unix les localitats d’Albaida i Castelló de Rugat, al seu pas pel carrer Alacant, al municipi d’Atzeneta d’Albaida.

  En concret, els treballs es realitzaran des de la plaça del Calvari fins a la intersecció del carrer Alacant amb el carrer Carrícola. L’objectiu del projecte de millora és acabar amb els problemes que presenta actualment este tram, que al llarg dels seus 150 metres de longitud presenta dues voreres massa estretes, la qual cosa les fa pràcticament inaccessible per als vianants. A més, a causa de la forta pendent que existix al carrer, quan plou l’aigua descendix a gran velocitat al llarg de tot el tram, provocant en la part final del mateix inundacions ocasionals en les entrades dels domicilis que s’hi troben a la zona.

  Les obres consistiran per tant en uniformitzar l’ample de la calçada d’un únic carril, que fins ara era variable durant tot el recorregut, i ampliar les voreres per a millorar els fluxos per als vianants. Addicionalment i amb la finalitat de millorar el sistema de drenatge, s’instal·laran reixetes per a la recollida d’aigua.

  Està previst que els treballs comencen a principis del mes de març i finalitzen a l’inici d’abril, sent el pressupost estimat total de l’actuació de 50.000 euros.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -