04/12/2023 - 1:45
Més

  Un grup d’extrema dreta apallissa un jove d’Atzeneta d’Albaida

  Altres notícies

  Alfredo Soler, un jove d’Atzeneta d’Albaida va patir diumenge passat una pressumpta agressió per part d’un grup de persones amb estètica nazi a València. Fou una amiga de la víctima qui va difondre l’agressió en dues publicacions a Twitter.

  Al tuit adjunta l’informe mèdic de les lesions que presentava la víctima i una imatge d’una cama unflada. Al document, on figura la data del passat 7 de novembre a les 20:38h, Alfredo fou atés en un punt sanitari de la zona per colps al cap, coll, muscle, panxa, i les cames. Una palissa a mans d’una desena de persones encaputxades la qual Soler califica d’injustificada i ha fet constar com a agressió per delictes d’odi en l’informe mèdic.

  L’agressió va ocórrer al voltant de les 19h, quan Soler havia quedat amb la seva parella. En un moment determinat, es va parar en una paperera per tirar al fem un paquet de mocadors, quan un encaputxat li va preguntar que portava. L’home, amb una rajola a la mà, li va colpejar al cap, i posteriorment fou acorralat per un grup d’unes deu persones l’agrediren. Davant el fet, el jove solament es va poder fer un bolic per encaixar els colps, i finalment va aconseguir alçar-se, aconseguint refugiar-se en un bar pròxim.

  Malauradament, la víctima no va poder identificar els assaltants. La seva parella, si va arribar a veure una esvàstica nazi en una de les jaquetes dels agressors. La fiscal delegada de delictes d’odi a València, Susana Gisbert, ha lamentat que no és el primer cas que es produeix a la zona per part de grups d’estètica neonazi i ha advertit que aquestes accions “no queden impunes” i mereixen el retret social.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -