20/05/2024 - 4:35
Més

  L’àrea industrial de la Pobla del Duc sumarà una nova inversió de l’IVACE de 165.516,80 euros

  Altres notícies

  L’Ajuntament de La Pobla del Duc ha rebut una nova subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per un import de 165.516,80 euros per a continuar amb la millora, modernització i reurbanització integral de les infraestructures del polígon industrial Oest de La Pobla del Duc.

  A més, a aquesta nova subvenció s’afig una aportació addicional de 34.484 euros dels fons propis de l’ajuntament, que suposa una dedicació d’altres 200.000 € en aquesta fase. Aquesta actuació, juntament amb les anteriors ja realitzades, implica una inversió que ascendeix a més de 800.000 euros dedicats al polígon Oest del municipi durant el mandat del PSPV a l’ajuntament de la Pobla del Duc.

  En el cas de La Pobla del Duc, amb aquesta subvenció es podran realitzar actuacions com l’execució d’obra civil i disposició d’enllumenat públic mitjançant instal·lació de lluminàries LED per a millorar la il·luminació i la percepció de seguretat en les zones verdes; recorreguts per als vianants i l’ordenació viària per a pacificació del trànsit, així com per a garantir el compliment de la normativa d’accessibilitat. També s’executarà la renovació d’un tram de la conducció principal d’aigua potable per al subministrament hidràulic.

  Aquestes actuacions tenen com a objectiu principal homogeneïtzar i unificar les zones d’urbanització realitzades i augmentar les garanties en la prestació dels serveis públics com ara aigua potable, sanejament, enllumenat públic o telecomunicacions, millorant l’eficiència i la sostenibilitat d’aquests serveis.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -