26/04/2024 - 20:42
Més

    EU d’Ontinyent presenta dues mocions per al Ple ordinari de juny

    Altres notícies

    El grup polític municipal Esquerra Unida Ontinyent, presentarà dues mocions al Ple ordinari del mes de juny de 2017.

    Una de les mocions, anomenada 19J, és una de les propostes feministes per instar el Govern per a modificar o incrementar el pressupost destinat a la lluita contra la Violència de Gènere, contemplant la prevenció de les violències masclistes i l’atenció a dones i menors víctimes de la Violència de Gènere. Aquesta moció, acompanyada de les accions reivindicatives com els tancaments als ajuntaments de 12 a 00 hores el dilluns 19 de juny, tenen com a objectiu que es replantegen la consignació pressupostària necessària abans de l’aprovació dels PGE 2017 al Congrés, al llarg d’aquesta setmana vinent.

    D’altra banda, es presentarà una moció de recolzament a la comunitat educativa per defensar que l’assignatura de filosofia siga una assignatura obligatòria a l’ensenyament valencià.

    Avui, l’assignatura Filosofia pateix el retall més gran infligit a una matèria des que començaren les reformes i contrareformes que s’inicià amb la LOGSE en 1990 i que encara avui continua amb la LOMQE, malgrat que aquesta matèria, ha estat històricament fonamental en el nostre sistema educatiu. Per aquest motiu ens dirigim a Conselleria d’Educació perquè blinde aquesta assignatura que entenem necessària per a formar ciutadans i ciutadanes crítiques i conscients.

    Font: EUPV Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -