Correus emet 160.000 segells per a commemorar el 75 aniversari dels Gegants d’Ontinyent

0

Correus emet hui un segell, inclòs en la seua sèrie d’Efemèrides, dedicat a commemorar el 75 Aniversari dels Gegants de la ciutat d’Ontinyent. La tirada de 160.000 segells es posarà en circulació amb un valor facial de 0,70€, que es correspon amb la tarifa nacional per a enviar una carta normalitzada de fns a 20 grams de pes.

El segell era presentat aquest matí al Palau de La Vila per la regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àngels Muñoz; el regidor de Cultura, Àlex Borrell; i el president de l’Associació de Gegants i Cabets, Salva Serrallé, qui coincidien en destacar el valor històric de les fgures i l’interès de comptar amb un segell “que farà perdurar en el temps aquest anniversari”.

El segell porta la llegenda del 75 Aniversari impresa sobre una bonica il·lustració de les quatre fgures principals. Correus ha emés aquest segell per a reconéixer aquesta llarga tradició que és una part fonamental de les festes del Corpus Christi i la Puríssima.
Els Gegants representen a les tres cultures que van conviure en la localitat d’Ontinyent durant l’època medieval: l’àrab, la jueva i la cristiana.