08/12/2022 - 17:42
Més
  IniciCulturaMúsica i dansaL'Agrupació Musical ontinyent celebra la tercera jornada de concerts de l’estiu musical

  L’Agrupació Musical ontinyent celebra la tercera jornada de concerts de l’estiu musical

  El darrer divendres 15 de juliol l’Agrupació Musical Ontinyent va celebrar la tercera jornada de concerts de l’Estiu Musical, el qual celebra tots els anys des del 1998. En aquesta ocasió es va celebrar un concert que es feia per primera vegada a Ontinyent, un grup encapçalat per Pau Barberà, músic de l’Agrupació Musical Ontinyent.

  El concert va ser molt ben rebut per el poble d’Ontinyent, amb un aforament de 400 persones. D’aquesta manera a les 23:00h va començar el concert, una actuació plena de sorpreses en la que vam poder gaudir de temes populars de Catalunya i València, amb una posta en escena magnífica, efectes de llum, so i fum van fer de la Plaça Major, un escenari perfecte on poder gaudir de la música.

  Es van interpretar arranjaments de música tradicional, barretjades amb el diàleg polifònic de les veus i de melodies amb una reminiscència cèltica i bretona. També van haver sorpreses, com la participació del Campanar d’Ontinyent, el qual va ser protagonista en unes de les cançons.

  Per finalitzar, recordar que el proper divendres dia 22 de juliol es l’últim concert de l’Estiu Musical en el que la Banda Gran de l’Agrupació interprerà les bandes sonores dels majors èxits del cine, serà a la Plaça de la Coronació (Barranquet) a les 23:00h.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit