El voluntariat contra el foc supera els 4.000 quilòmetres al primer mes de vigilància

El programa de vigilància preventiva “Ontinyent contra el foc” suma ja 4.942 quilòmetres en el seu primer mes de vigilància després d’iniciar-se el passat 15 de juny. Durant els primers 30 dies de campanya s’han dut a terme prop de 300 hores de vigilància entre els 25 voluntaris i voluntàries que hi ha en actiu.

Aquest dimarts, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia participaven d’una reunió informal en la qual compartien experiències i valoraven el transcurs d’una campanya que està desenvolupant-se amb totes les mesures de seguretat i sanitàries derivades de la Covid-19. Rodríguez agraïa al voluntariat el seu treball i implicació en un any especialment complicat per la pandèmia i amb un alt risc d’incendi com a conseqüència de les condicions meteorològiques d’aquest hivern.

Cal recordar que la campanya està desenvolupant-se de manera adaptada a la pandèmia. Totes i tots els voluntaris compten amb l’equipament necessari com mascaretes i gel hidroalcohòlic, s’han organitzat en grups de 2 voluntaris com a màxim i els vehicles es desinfecten abans i després de cada torn.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …