Carrícola, Terrateig i Quatretonda han resultat guanyadores del val de 15.000 euros del programa europeu #WIFI4EU, que té com a objectiu proporcionar en tota la Unió Europea accés a Internet d’alta qualitat a través de punts d’accés wifii gratuïts situats en espais públics com a parcs, places, edificis administratius, biblioteques i centres de salut.

Els bons es concedeixen per a ajudar els municipis a instal·lar els punts d’accés wifi en aquests centres de la vida pública, utilitzant per a ells els serveis d’empreses instal·ladores.

En aquesta convocatòria del programa, la quarta que realitza la Comissió, es van rebre més de 8.600 sol·licituds de tots els països participants, de les quals 3.000 es van rebre en els primers 5 segons del llançament de la convocatòria.

Les sol·licituds dels municipis d’Espanya, Itàlia i Romania han sigut les primeres a arribar. Després d’una avaluació de les sol·licituds, l’Agència Executiva d’Innovació i Xarxes (INEA), l’agència executiva de la comissió encarregada d’implementar el programa WiFi4EU, ha publicat la llista de municipis guanyadors entre els quals es troben els tres municipis de la comarca: Carrícola, Terrateig i Quatretonda.

En la llista de reserva han quedat municipis de la Comunitat Valenciana com ara Calp, Ibi, Almenara, Atzeneta d’Albaida, Enguera i Vilamarxant.