400 inscrits en el II trail de Pujada al Castell de Carbonera

0

Quan faltes escasses hores per a tancar les inscripcions, el II Trail de Pujada al Castell de Carbonera compta amb 395 inscrits, 327 dels quals al X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida del qual la d’Otos és la primera prova d’enguany en les categories sènior, veterans A i B i màsters. Amb eixida a les 9:30 del matí des de la plaça del Llaurador, el trail compta amb un recorregut de 10’3 quilòmetres, un tram del qual transcorrerà per l’espai natural protegir de l’Ombria del Benicadell, però evitarà, això sí, l’entrada a la zona de les muralles del Castell de Carbonera per motius arqueològics i respecte a l’entorn. La pujada assolirà una elevació màxima de 674 metres sobre el nivell del mar, amb un desnivell positiu de 479 metres.

Els participants hauran de completar un mínim de 10 de les 16 carreres per a obtenir la borsa del corredor. El Circuit acabarà el 10 de novembre amb el Gran Fons “Fira d’Ontinyent” el 10 de novembre i amb cada inscripció es contribuirà amb un euro amb l’associació Anima atenció a persones malaltes de càncer i familiars. Xiquets i xiquetes tindran també l’ocasió de participar del Circuit amb 8 proves per a benjamins, alevins i infantils que començaran amb la Volta a Peu a Montaverner el 16 de juny. Pel que fa als júniors, de 16 i 17 anys, s’estrenaran el 2 de juny en la Volta a peu d’Agullent.

El Circuit està organitzat per l’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat, els clubs i els ajuntaments d’Otos, Atzeneta d’Albaida, Agullent, Montaverner, Bèlgida, Bocairent, el Palomar, Castelló de Rugat, la Pobla del Duc, Llutxent, Albaida, Quatretonda, Aielo de Malferit, Salem, l’Olleria i Ontinyent. Patrocinat per Cajamar, compta amb la col·laboració d’InterSport, Union Alcoyana Seguros, MercaSeguros, Lurber, Like Sport, Distribuciones Comerciales de Alimentación Benicadell i la Diputació de València.

Publicitat