08/12/2022 - 16:36
Més
  IniciVall d'AlbaidaCarrícolaL’àrea de Cultura de la Diputació reconeix el treball dels ajuntaments d’Otos...

  L’àrea de Cultura de la Diputació reconeix el treball dels ajuntaments d’Otos i Carrícola

  El diputat de Cultura, Xavier Rius, acompanyat pel cap del Servei de Cultura de la Diputació, Josep Vidal, lliuraren el passat dissabte els ‘Reconeixements de la Cultura de 2019’ als ajuntaments de Carrícola i Otos, per posar en valor el treball de tots dos ajuntaments en la promoció del seu patrimoni cultural i artístic. Al mateix acte s’atorgà un especial reconeixement a la Federació de Colles de Dimonis i Diables, per la seua promoció de la cultura festiva del foc.

  L’acte de lliurament, celebrat a les Antigues Escoles de Carrícola, va comptar amb les actuacions musicals dels grups ‘La Morralla’ i ‘Cashalada’ i va cloure amb un correfoc pels carrers d’Otos, a càrrec dels ‘Dimonis de l’Avern’. El diputat de Cultura, Xavier Rius va voler ressenyar “el gran esforç realitzat en matèria cultural per dos pobles tan menuts, que, sense dubte, esdevenen ja un interesant pol d’atracció turística i cultural de la Vall d’Albaida”.

  Els alcaldes d’Otos i Carrícola arreplegaren el guardó, dissenyat per l’escultor valencià Artur Heras i lliurat a proposta del servei de Promoció Cultural, en reconeixement al treball d’aquestes corporacions municipals amb dos projectes que han suposat un vertader impuls econòmic, turístic i, sobretot, cultural per a aquestes localitats de la Vall d’Albaida. Els projectes en qüestió són la ruta artística ‘Biodivers’ de Carrícola, i la ‘Ruta dels rellotges de sol’ d’Otos, dos exemples d’accions que singularitzen els territoris d’interior i contribueixen a la promoció dels municipis i a la seua lluita contra el despoblament.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit