16/04/2024 - 18:37
Més

    Ontinyent celebrarà el primer Ple de l’Estat de la Ciutat la primera quinzena de juliol

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat públicament la convocatòria del primer Ple de l’Estat de la Ciutat, que tindrà lloc a la primera quinzena del mes de juliol i on intervindran els portaveus dels diferents grups polítics municipals. L’alcalde feia aquest anunci en la recent compareixença de valoració de l’equador de la legislatura, on destacava “el valor intangible” de la reducció de la crispació política en la ciutat i la importància dels consensos per construir la ciutat del futur, una línia en la que està aquesta convocatòria.

    Per a Jorge Rodríguez, “al Govern d’Ontinyent teníem el repte de demostrar que una majoria absoluta no té per què ser absolutista, que es pot construir una ciutat comptant amb totes i tots amb independència dels resultats electorals. Hi ha qüestions en les que ens hem d’implicar tots i així ha quedat palès amb el Pla Estratègic de ciutat, en la estratègia Edusi, amb les ordenances que no han tingut cap vot en contra o amb l’aprovació dels pressupostos amb un sol vot en contra en estos dos anys, i els vots favorables de Compromís i Ciutadans en 2016 i d’Esquerra Unida en 2017”.

    L’alcalde explicava que “esta legislatura estem aconseguint un fet que en l’anterior ja es feia notar però ara més, com és la reducció de la crispació política. Una ciutat no es construeix fent un joc de bandos, de bons i de roïns, sinó des del consens i la voluntat d’acord, perquè entenem que tot el món té el legítim dret de no estat d’acord amb el que fa el govern i també que les bones idees són bones vinguen d’on vinguen, i si venen de l’oposició i ho son aquest govern tractarà que siguen realitat quant abans millor”.

    En aquest sentit, amb el Ple de l’Estat de la Ciutat, “volem cridar a eixa reflexió, a eixa voluntat de construir entre totes i tots una ciutat que siga un millor espai on viure, conviure, desenvolupar un projecte de vida i en definitiva que les persones siguen felices, que és el allò que entenem que ha de ser l’objectiu de la política”, concloïa.

    Font: Ajuntament d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -