19/04/2024 - 8:57
Més

    Els socialistes proposen crear una “Oficina de l’emprenedor” a Ontinyent per unificar serveis

    Altres notícies

    Crear una “Oficina de l’emprenedor” que unifique serveis com la tramitació de llicències, ajudes, o la posada en marxa campanyes comercials, és una de les propostes que els socialistes d’Ontinyent inclouran al seu programa electoral a les eleccions municipals. Així es donava a conèixer hui a la reunió que l’Alcalde i candidat socialista a la reelecció, Jorge Rodríguez, mantenia amb un nodrit grup de comerciants de la ciutat, dins les activitats del programa #ontinyentmarcaelcami.

    Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat pels regidors Joan Sanchis i Rebeca Torró, així com d’altres membres del seu equip, explicava que aquesta “Oficina de l’emprenedor” respondrà a la idea “d’establir una finestra única que aglutine serveis i facilite l’accés a la informació i els tràmits per part dels usuaris”, explicava. La potenciació d’un urbanisme comercial que afavorisca que veïns i visitants tinguen la ciutat com la seua principal referència comercial, o la continuació d’iniciatives incentivadores de l’activitat comercial com ara “Ontinyent al carrer” o la “Fira de Tapes i Rock”, eren altres de les qüestions que es debatien en la trobada.

    “No volem un programa de laboratori, sinó un programa que realment replegue les propostes dels diferents sectors, i la millor manera de replegar-les és parlant directament amb ells”, explicava el candidat, qui mostrava la seua satisfacció per la resposta que la iniciativa està tenint a les seues primeres setmanes de funcionament.

    En total, han estat ja més de 200 persones les que han participat a les reunions que s’han mantingut amb distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat: la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats, l’automòbil, l’educació, els majors i la de hui amb els comerciants, a les que se sumaran esta setmana vàries desenes més amb les noves trobades previstes amb comerciants i hostelers.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -