24/04/2024 - 15:46
Més

    El PP d’Ontinyent trasllada dues propostes per als pressupostos 2018 de la Diputació

    Altres notícies

    La Portaveu del Partit Popular en l’Ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, s’ha reunit hui amb la Portaveu Popular en la Diputació de València, Mª Carmen Contelles, per a traslladar-li les dues peticions d’inversions per a Ontinyent a incloure en els pressupostos oberts, una iniciativa nova dels populars en la Diputació per a la qual s’espera el suport del govern de la institució provincial, en mans de Jorge Rodríguez amb el suport de Compromís.

    Tal com ha assenyalat la popular Mercedes Pastor, “la nostra proposta d’inversió a tenir en compte en els pressupostos de la Diputació per a l’any que ve és que des de la institució provincial es finance la remodelació de la Plaça Major i es dote de seu pròpia a l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent, ja que des de 2008 som extensió dependent d’Alzira”.

    En paraules de Pastor, la plaça Major d’Ontinyent, malgrat ser un dels punts que sempre
    es fixen en els programes electorals, està en l’oblit des de fa molts anys i es fa necessària una remodelació d’aquesta, la qual cosa sens dubte contribuirà a dignificar i revitalitzar el Carrer Major, la qual cosa és també prioritària.

    Mercedes Pastor ha agraït el suport, la implicació i el compromís de la portaveu de la Diputació i valorat la proposta de pressupostos oberts iniciada pel PP, ja que és important que s’incloguen, sense biaixos ni sectarismes, les propostes que necessiten els nostres pobles. En el cas d’Ontinyent, matisa Mercedes Pastor, tant la remodelació de la Plaça Major com la dotació de seu pròpia a l’Escola Oficial d’Idiomes són dues inversions importants que redunden en el benestar de tota la ciutadania per a les quals esperem el finançament de la Diputació de València.

    Mari Carmen Contelles ha explicat que el Grup Popular ha posat en marxa la campanya “Pressuposats Oberts” “amb la finalitat de recollir les necessitats, inversions, projectes i propostes de millora que des de cadascun dels municipis i des dels col·lectius socials s’estime oportú que el Govern Provincial ha d’incloure en els seus pressupostos”. Contelles ha subratllat que l’elaboració dels comptes de la Diputació “ha d’obrir-se a una participació real dels ajuntaments en la presa de decisions, ja que l’actual govern de la Diputació no està escoltant ni atenent les vertaderes preocupacions dels ciutadans dels nostres pobles i ciutats”. Així, la portaveu popular ha assenyalat que durant les pròximes setmanes els diputats provincials del grup popular mantindran reunions amb els grups municipals del PP en tots els ajuntaments de la província i amb entitats de la societat civil valenciana per a analitzar les diferents propostes que es transformaran en esmenes als pressupostos. Una ronda de contactes ha començat aquesta mateixa setmana amb els alcaldes dels municipis on governa el PP. Una vegada conegudes les diferents propostes, projectes o programes, els diferents grups de treball analitzaran la seua viabilitat, s’unificaran i es convertiran en les citades esmenes.

    Font: Partit Popular d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -