El PP d’Ontinyent trasllada dues propostes per als pressupostos 2018 de la Diputació

La Portaveu del Partit Popular en l’Ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, s’ha reunit hui amb la Portaveu Popular en la Diputació de València, Mª Carmen Contelles, per a traslladar-li les dues peticions d’inversions per a Ontinyent a incloure en els pressupostos oberts, una iniciativa nova dels populars en la Diputació per a la qual s’espera el suport del govern de la institució provincial, en mans de Jorge Rodríguez amb el suport de Compromís.

Tal com ha assenyalat la popular Mercedes Pastor, “la nostra proposta d’inversió a tenir en compte en els pressupostos de la Diputació per a l’any que ve és que des de la institució provincial es finance la remodelació de la Plaça Major i es dote de seu pròpia a l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent, ja que des de 2008 som extensió dependent d’Alzira”.

En paraules de Pastor, la plaça Major d’Ontinyent, malgrat ser un dels punts que sempre
es fixen en els programes electorals, està en l’oblit des de fa molts anys i es fa necessària una remodelació d’aquesta, la qual cosa sens dubte contribuirà a dignificar i revitalitzar el Carrer Major, la qual cosa és també prioritària.

Mercedes Pastor ha agraït el suport, la implicació i el compromís de la portaveu de la Diputació i valorat la proposta de pressupostos oberts iniciada pel PP, ja que és important que s’incloguen, sense biaixos ni sectarismes, les propostes que necessiten els nostres pobles. En el cas d’Ontinyent, matisa Mercedes Pastor, tant la remodelació de la Plaça Major com la dotació de seu pròpia a l’Escola Oficial d’Idiomes són dues inversions importants que redunden en el benestar de tota la ciutadania per a les quals esperem el finançament de la Diputació de València.

Mari Carmen Contelles ha explicat que el Grup Popular ha posat en marxa la campanya “Pressuposats Oberts” “amb la finalitat de recollir les necessitats, inversions, projectes i propostes de millora que des de cadascun dels municipis i des dels col·lectius socials s’estime oportú que el Govern Provincial ha d’incloure en els seus pressupostos”. Contelles ha subratllat que l’elaboració dels comptes de la Diputació “ha d’obrir-se a una participació real dels ajuntaments en la presa de decisions, ja que l’actual govern de la Diputació no està escoltant ni atenent les vertaderes preocupacions dels ciutadans dels nostres pobles i ciutats”. Així, la portaveu popular ha assenyalat que durant les pròximes setmanes els diputats provincials del grup popular mantindran reunions amb els grups municipals del PP en tots els ajuntaments de la província i amb entitats de la societat civil valenciana per a analitzar les diferents propostes que es transformaran en esmenes als pressupostos. Una ronda de contactes ha començat aquesta mateixa setmana amb els alcaldes dels municipis on governa el PP. Una vegada conegudes les diferents propostes, projectes o programes, els diferents grups de treball analitzaran la seua viabilitat, s’unificaran i es convertiran en les citades esmenes.

Font: Partit Popular d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ciudadanos, Podem i associacions confirmen l’assistència al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

Els partits polítics Ciudadanos i Podem, associacions veïnals, i entitats socials de caràcter comarcal han …