Michel Aliaga presenta la seua dimissió com a president de la Societat de Festers d’Ontinyent

Michel Aliaga podria haver presentat la seua dimissió com a president de la Societat de Festers d’Ontinyent mitjançant un correu electrònic enviat als càrrecs de festes i els diferents representants de les comparses, amb data del 26 de febrer de 2015.

Al correu electrònic, Michel presenta la seua renúncia irrevocable com al càrrec de President de la Societat de Festers. Segons s’indica al missatge, la seua decisió ha estat presa per motius estrictament personals i es despedeix agraint la responsabilitat assignada durant la permanència en la presidència, renunciant amb data de 26 de febrer.

Aquesta dimissió és presentada justament després d’haver passat el mig any fester de la ciutat, i després que el 80% de la seua junta dimitira 2 dies abans de l’inici dels primers actes.

Segons hem pogut saber des de TVDigitalOntinyent, aquesta decisió podria haver estat pressionada per algunes comparses que anaven a demanar la seua dimissió. Tot i encara que hem intentat confirmar aquesta informació amb el mateix Aliaga, no ens ha estat possible. Fonts properes a Michel, i alguns càrrecs del 2015 ens han confirmat que aquesta informació és certa, ja que algun representant de les comparses ha pogut parlar amb ell directament i li ha confirmat la decisió, a més a més, el correu està enviat des de la seua pròpia adreça de correu electrònic.

Entre els motius d’haver presentat la seua dimissió podria haver sigut el fet de no trobar consens per formar un nou equip de govern. Alguns festers ens han explicat que no va fer acte de presència al dinar del mig any de les promocions anteriors, on els capitans que acaben donen pas als nous càrrecs. Tot i que no és un acte directament festiu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent acorda posposar les Festes de Moros i Cristians al 2021

Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que s’haurien d’haver celebrat fa unes setmanes, en …