21/09/2024 - 1:12
Més

    El PP arrancarà el curs polític a Ontinyent el pròxim 10 de setembre

    El PP es juga el diputat provincial, i per això vol apostar en la capital de la Vall d'Albaida

    Altres notícies

    El PPCV arranca motors el pròxim 10 de setembre amb un gran sopar a Ontinyent, seguint amb la seua tradició de celebrar una quedada d’inici de curs, on ara cap la possibilitat de reunir-se complint les mesures de seguretat després de baixar la incidència comparant-la  al mes de juliol, quan els populars van haver de suspendre el sopar que tenien prevista abans del Congrés Regional. Será a Ontinyent, a la capital de la Vall d’Albaida, on els dos grans partits (PSPV i PP) tenen molta tela que tallar.

    Ontinyent, ara governat Per Jorge Rodríguez després de tindre que abandonar el PSPV per ser investigat pel cas Alqueria, i posteriorment va guanyar les últimes eleccions municipals encapçalant el seu actual partit La Vall Ens Uneix.

    El PPCV tampoc va tindre sort a la Vall d’Albaida, on ha passat de tindre 10 regidors i 8.000 vots en 2011 a quedar-se amb tan sols 2 regidors i 2.000 vots en 2019. La comarca s’ha convertit en ‘territori Rodríguez’, i els populars són conscients de la importància d’apostar per aquesta comarca, on el PSPV està destrossat, i plantar cara a la Vall Ens Uneix per a recuperar el terreny perdut, on el diputat provincial és clau per a guanyar en un futur la Diputació de València. D’ací la importància de l’elecció d’Ontinyent com a tret d’eixida del PP de Mazón.

    El sopar d’Ontinyent serà a més el preàmbul de la Convenció Nacional del PP prevista per al 2 i 3 d’octubre a València amb un gran acte de clausura en la Plaça de Bous amb Pablo Casado, segons avançava ABC. Seria la primera vegada que els populars tornen a aquesta icona de les seues antigues victòries, sis anys després de l’última vegada que va ser en les eleccions de 2015.

    SourceEs Diario
    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Beniatjar aposta per la seguretat viària amb la segona fase de la CV-622

    L'Ajuntament de Beniatjar ha aprovat l'execució de la segona fase del projecte de remodelació de la carretera CV-622, que...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -