28/03/2024 - 23:31
Més

    El candidat a Europa per Compromís defensarà el pla de minimització de residus comarcal

    Altres notícies

    L’agricultura comarcal i el model econòmic del cooperativisme també son temes importants a l’agenda del candidat de Compromís

    El candidat de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, va estar el dimecres 16 d’abril a la cooperativa de Llutxent-Otos on va fer un recorregut per la planta i va poder conèixer de primera mà la situació de la cooperativa i de l’agricultura a la Vall Jordi-Sebastiad’Albaida.

    La seua jornada a la Vall d’Albaida va consistir en un recorregut per la comarca, on després de Llutxent i Otos, també va anar a Ontinyent on a banda de donar suport als col·legis tancats, el Bonavista i el Martinez Valls pels retalls d’unitats escolars, va defensar el model de cooperativisme que representa la cooperativa elèctrica d’Ontinyent, a més a més, el candidat de Compromís, va explicar que el pla de minimització de residus de la comarca, és un exemple i un model de gestió de residus a defensar al País i també al parlament europeu.

    Jordi Sebastià, en roda de premsa, va presentar a la nostra comarca “la Primavera Europea”, la candidatura liderada per Compromís que pretén portar a Europa “la veu del poble valencià”. Sebastià va estar acompanyat pel portaveu de Compromís a l’Ajuntament de d’Ontinyent, Joan Gilabert, el secretari de grup i també candidat de la llista, Vicent Xavier Vila a més de la secretària d’organització de Coalició Compromís Àgueda Micó i els alcaldes d’Agullent Jesús Pla i el d’Otos Emili Mira.

    Portar la veu del poble valencià, reinventar Europa des de la solidaritat, la democràcia i la sostenibilitat són eixos centrals d’una candidatura que aspira a obtindre més d’un eurodiputat.

    Jordi Sebastià: “Des de la ferma voluntat democràtica, la defensa dels drets i llibertats, la dignitat de les persones i els pobles, la justícia social i ambiental, anem a cooperar per a fer possible una Primavera Europea”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -