La Casa de Cultura acull una exposició sobre els 30 anys de reivindicacions de “Salvem el Tren”

0

La Casa de Cultura d’Ontinyent acull des d’ahir dimecres 16 d’abril i fins el 9 de maig l’exposició “30 anys de reivindicacions i de promeses incomplides”. Es tracta d’una mostra organitzada per la plataforma Salvem el Tren amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Institut d’Estudis de La Vall d’Albaida (IEVA), a la qual es recopilen trenta anys de protestes en defensa de la línia ferroviària Alcoi-Ontinyent-Xàtiva.

La mostra reuneix més de 50 imatges des de 1984, quan Salvem el Tren va convocar les primeres manifestacions, fins a l’actualitat. Les instantànies són obra tant dels propis membres de la Plataforma com de periodistes gràfics com ara Pepe Soto, Paco Grau, Juani Ruiz o Josep Fuster.

L’exposició va ser inaugurada pel regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, qui va defensar la pervivència de la línia com a eina de desenvolupament econòmic, destacant la permanent reivindicació de la mateixa que realitzen el Govern d’Ontinyent i l’Alcalde Jorge Rodríguez, qui lidera l’Assemblea d’Alcaldes en defensa de la línia Xàtiva-Ontinyent-Alcoi. L’horari de visites a l’exposició és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores a la planta baixa de la Casa de Cultura d’Ontinyent, al Carrer Maians, 26.