29/03/2024 - 6:16
Més

    Ontinyent serà seu de l’Escola d’Estiu del PSPV

    Altres notícies

    Ontinyent acollirà este divendres 4 i dissabte 5 de juliol l’Escola d’Estiu del PSPV sota el lema “Sí hi ha opció: la reforma constitucional”. Este esdeveniment està obert a la participació de tots els ciutadans interessats en el projecte dels socialistes valencians, i especialment en la proposta de reclamar una ambiciosa reforma de la Constitució de 1978.

    L’Escola d’Estiu, que es desenvoluparà al Centre Cultural Caixa Ontinyent, estarà estructurada en quatre apartats a través del qual el PSPV explica els pilars fonamentals que justifiquen la reforma constitucional: la clàusula social, la reacció democràtica, el projecte federal i el ‘problema valencià’.

    La primera jornada serà oberta per l’alcalde d’Ontinyent i secretari comarcal del PSPV de la Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, junt amb secretari provincial socialista, José Luis Ábalos. En les intervencions posteriors del mateix divendres destaquen també les del director del diari El País Comunidad Valenciana, Josep Torrent, i de l’ex ministre d’Universitats, Ángel Gabilondo. Per dissabte es comptarà amb les conferències del cap de redacció del diari digital Valencia Plaza, Ximo Clemente, i del secretari general del PSPV i candidat a la Generalitat, Ximo Puig, així com la participació del dirigent del PSC Joan Rangel, entre d’altres.

    Per participar cal inscriure’s al telèfon 646.27.75.32, a més s’ofereix la possibilitat de participar també d’un sopar divendres a la nit amb un preu estimat de 20 euros al local Bamboo.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -