L’Ajuntament d’Ontinyent rep 57 estudiants amb el programa de “La Dipu Et Beca”

0

Aquest matí tenia lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ontinyent l’acte de benvinguda al 57 becaris que durant els mesos de juliol i agost participaran en diversos departaments municipals de les practiques pràctiques formatives remunerades del programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. L’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat dels regidors Pepe Pla, Manuel Ruiz i Manuel Cuesta, i la tècnica del departament, Emília Tortosa, els donava la benvinguda “a la casa de tots i de totes”, on tots els becats “tindran una oportunitat laboral i formativa que han d’aprofitar”, destacava.

Enguany, per tercera volta consecutiva, les pràctiques es duran a terme durant els mesos de juliol i agost, excloent el mes de setembre, al qual molts alumnes havien de tornar als seus estudis, aconseguint-se augmentar d’aquesta manera la xifra de beneficiaris, que anteriorment era de 38. Els estudiants estaran en pràctiques en l’Ajuntament d’Ontinyent amb una dedicació mínima de 27’5 hores setmanals i una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social.

De les 57 beques, 12 seran per a l’àrea Administrativa i Econòmica; 10 per a Benestar Social; 8 per a Esports; 6 per a Turisme; 5 per a Arxiu i Museu; 3 per a l’àrea Jurídica; 2 per a Medi Ambient; 2 per Biblioteca; 2 per a Obres; 2 per a Educació i Joventut; 2 per a l’àrea informàtica; 2 per a Videoteca i 1 per a Premsa; disposant tots els becaris dels seus corresponents tutors, que els serviran de guia.