Compromís pregunta al Govern municipal sobre la situació de precarietat a l’àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent

Els treballadors sanitaris de l’àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent, en concret des del sindicat CCOO, han denunciat que “el Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent perd un terç del seu pressupost perquè no hi ha personal per tramitar les adjudicacions“.

Davant d’aquesta greu situació, des del Grup Municipal Compromís s’ha preguntat al Govern Municipal, en concret a la regidora responsable de l’Àrea de Política Social, Sanitat i Cultura, Sayo Gandia, per la veracitat d’aquesta problemàtica a hores d’ara. Concretament el portaveu Vicent Xavier Vila ha manifestat la seua preocupació: “ja que es tracta d’un fet de molta gravetat que es perga un terç del pressupost de l’àrea, un total de 600.000€ del pla d’inversions del departament, un 31% del pressupost. Aquesta situació fa evident la manca d’inversió sobretot en personal que des de fa uns anys patim. No poden millorar les instal·lacions i no dotar-les de capital humà que és tan important en salut com en altres àrees d’atenció pública. No podem fer-se la foto en unes instal·lacions espectaculars però buides de professionals que són els que en última instància fan que el servei siga de qualitat”.

Vila seguia: “Com han apuntat des de CCOO, quan en juny de 2017 es van inaugurar les noves instal·lacions d’urgències a Ontinyent es va prometre dotar de personal aquesta inversió. La manca d’inversió s’ha produït a les noves Urgències de l’Hospital d’Ontinyent que van començar a funcionar el juny de 2017 i el dia de hui encara no tenen la dotació de personal necessària promesa”. “Al final es demostra que les persones, tant els usuaris com els professionals, han de ser el més important per a l’administració” concloïa Vila.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Jordi Lurbe Sanz serà el fester Major de les pròximes Festes de Sant Antoni d’Ontinyent

Jordi Lurbe Saez ha acceptat ser Fester Major de les Festes de Sant Antoni del …