amic ficcions
Home > Ontinyent > Servei gratuït d’autobusos al cementeri per a Tots Sants durant quatre dies

Servei gratuït d’autobusos al cementeri per a Tots Sants durant quatre dies

La regidoria de Transports de l’ajuntament d’Ontinyent ha informat dels dies en què es prestarà el servei gratuït especial d’autobusos amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L’autobús que cobrirà la festivitat de Tots Sants a Ontinyent està previst que circule, en servei especial, els dies 30 i 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre. Des del consistori s’ha explicat que l’ampliació del servei es realitza de manera que els ciutadans disposen de més temps per anar a visitar els seus familiars morts i no es generen aglomeracions de vehicles particulars i les conseqüents retencions. Durant els dies 30 i 31 d’octubre, hi haurà eixides a les 10 i 11 hores del matí, i a les 16:00 hores de la vesprada, amb un horari de tornada a les 11:30, a les 12 hores, i a les 18:30 hores.
Dijous, 1 de novembre, dia de Tots Sants, hi haurà set autobusos d’anada i altres tants de tornada a les següents hores les anades una cada hora des de les 10 del matí fins a les 17 hores, a excepció de les 14:00 hores que no hi haurà servei, el servei de tornada cap a la ciutat està fixat a partir de les 10:40 hores, i així successivament cada hora, fins a les 17:40 menys a les 14:40 hores, quan no hi haurà eixida d’autobús. Divendres dia 2 de novembre hi haurà un autobús d’anada a les 15:30 hores i un altre a les 16:00 hores, així com una única volta a la ciutat la hora d’eixida coincidirà amb el final de la missa. Tots els autobusos tenen parada a Avgda Daniel Gil, Dos de Maig, Coronació i Avinguda Diputació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Homenatje als afusellats al cementeri el dia del 80 aniversari de la seua mort

El proper 15 de desembre es dipositaran les restes de les 13 persones assassinades que han estat objecte de treballs d’individualització i identificació