Crida a les dones esportistes per la nova gran foto mural

0

Les regidories d’Esports i Igualtat han citat aquest dissabte a les 10:00 hores a totes les dones esportistes de la localitat per tal de participar de la nova gran foto mural que es col·locarà al poliesportiu municipal per visibilitzar i fomentar l’esport femení.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “es tracta d’una iniciativa amb la que volem continuar la línia encetada amb el projecte Esport i Dona i els murals que ja tenim al poliesportiu on apareixen xiquetes i dones dels clubs esportius locals. En aquest cas les protagonistes volem que siguen les dones en general, les federades i també les amateurs, les que després de dècades mirant l’esport des de fora ara es posen la samarreta per practicar-lo en qualsevol modalitat”, explicava.

La foto, a la que es comptarà també amb la participació de dones dels clubs locals, es farà a les 10:00 hores als camps de futbol del poliesportiu, i caldrà que les participants acudisquen amb samarreta o equipació blanca i/o negra. La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, també animava a les dones que practiquen esport a la ciutat “a sumar-se i participar tant d’esta com de totes les activitats que van a seguir fent-se a la ciutat a les properes setmanes dins la programació amb motiu del Dia de la Dona, acudint com a públic aquelles que no vagen a córrer diumenge a la Cursa de la Dona o participant dijous que ve de la conferència de Towanda Rebels que tindrem a la Sala Gomis”, recordava.

Publicitat