En marxa un servei d’atenció psicològica per a esportistes

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un servei d’atenció psicològica a esportistes davant la crisi del COVID-19. Es tracta d’una nova mesura incorporada amb l’ampliació del Pla Esportiu posat en marxa per promoure l’activitat física i l’atenció als i les esportistes durant l’Estat d’Alarma, dins del qual estan tenint lloc «masterclass» diàries de diferents modalitats a través de les xarxes socials municipals.

El regidor de l’àrea, Òscar Borrell, ha explicat que reforçar aquest Pla amb un servei d’atenció psicològica «ens permet atendre la màxima clàssica de mens sana in corpore sano i atendre un aspecte tan important com la salut mental dels i les esportistes en un moment especialment difícil per a totes aquelles persones per a les quals l’esport és part important de la seua vida», manifestava. Mitjançant aquest servei, qualsevol esportista de la ciutat, siguen persones federades o no, poden enviar un correu electrònic a esports@ontinyent.es donant les seues dades de contacte, i posteriorment el psicòleg especialista José Luis Gandia (amb experiència en treball psicològic amb diferents clubs esportius locals) passa a atendre cada cas, abordant qüestions com ara la gestió d’emocions, mètodes d’adaptació mental o pautes per la tornada a l’activitat posterior a l’Estat d’Alarma.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Jordi Lurbe Sanz serà el fester Major de les pròximes Festes de Sant Antoni d’Ontinyent

Jordi Lurbe Saez ha acceptat ser Fester Major de les Festes de Sant Antoni del …