sdr

Compromís proposa que l’Ajuntament retorne els dossiers pedagògics al professorat per a corregir-los

Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dilluns que l’Ajuntament facilite l’accés del professorat als dossiers pedagògics enviats a l’alumnat en aquestes setmanes, per tal de poder corregir-los. El regidor Nico Calabuig i la Regidora Paloma Alberola han registrat la petició, dirigida al regidor d’Educació, Óscar Borrell, a través d’un escrit per via telemàtica.

El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha assenyalat que “aquesta proposta busca cobrir el procés complet de la docència telemàtica que la crisi sanitària de la COVID-19 està obligant a aplicar. A més de l’enviament a Ontinyent de 103 tablets de la Conselleria d’Educació de la Generalitat per a l’alumnat amb menys recursos, des de l’Ajuntament s’han repartit dossiers pedagògics dels centres educatius per a aquell alumnat amb dificultats d’accés a Internet o les tecnologies de la comunicació. Aquesta mesura ens sembla positiva, però una vegada el material ha arribat a les cases i està sent treballat, considerem fonamental buscar la fórmula per garantir que siga retornat al professorat”.

Tal com ha explicat Calabuig, “és molt important que existisca una connexió entre professorat i alumnat a aquest nivell, ja que si arriba material per a treballar-lo però no hi ha una avaluació corresponent, aquest alumnat pot quedar igualment despenjat, en no ser tutoritzat ni comptar amb la possibilitat que els seus docents puguen fer un seguiment adequat de les tasques realitzades per l’alumnat”.

En aquest sentit, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha apuntat que “igual que s’ha pogut establir el repartiment dels dossiers per part de l’Ajuntament, demanem que també es faça el camí invers i eixe material puga ser recollit dels domicilis de l’alumnat, i retornat al professorat. Així, tot i les distàncies físiques existents, els docents podran corregir i avaluar les tasques, i continuar el pla de treball amb cada alumne o alumna”.

“Aquesta proposta s’emmarca en el nostre to propositiu i de col·laboració amb el govern municipal que hem seguit des del principi. És molt important que posem especial atenció en totes aquelles situacions on hi ha una major vulnerabilitat, i creiem que tota idea o proposta de millora en aquest sentit serveix per a sumar”, ha conclòs Alberola.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix proposa a la Diputació mesures de recolzament al Clúster Tèxtil Sanitari Valencià

La Vall Ens Uneix ha presenta aquest dilluns una moció al ple de la Diputació …