El “Círculo Industrial y Agrícola” vol recuperar la seua activitat social

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es reunia esta setmana amb la nova Junta Directiva del “Círculo Industrial y Agrícola” d’Ontinyent, una associació amb més de 70 anys d’història i amb origens fins i tot anteriors, amb seu a l’edifici de l’antic Casino de la Unión Liberal, obert des de fa més d’un segle al número 21 del Carrer Maians.

El nou president de l’entitat José Luis Torró, elegit per aclamació després de la pèrdua de l’anterior persona al front de l’entitat, Paco Belda, va exposar a l’alcalde les dificultats del cercle per mantenir viva l’entitat i l’ús actiu de l’edifici, un històric punt d’activitat social, cultural i recreativa de la ciutat. Davant això, les primeres accions plantejades passen per un impuls a la cafeteria del local, que ampliarà horaris d’atenció al públic per oferir esmorzars de manera diària, i tornar a ser punt de trobada per al seguiment d’esdeveniments esportius per televisió als caps de setmana. Així mateix, el president de l’entitat plantejava la possibilitat que l’edifici, que a més del “Círculo” és també és lloc d’encontre per la comparsa “Bucaneros”, puga ser utilitzat també per altres associacions.

L’Alcalde recordava al President les possibilitats que ofereix l’Ajuntament per recolzar la rehabilitació d’edificis al centre històric, i animava a la nova junta a treballar per dotar de nova vida al que va estat històricament un dels epicentres d’activitat social i cultural a la ciutat. La nova junta directiva del “Círculo Industrial y Agrícola” està formada per José Luis Torró com a President; Jose Antonio Torró y Guillermo Vidal com a Vicepresidents; Tresorer, Santiago Aniceto; Secretari, Jesus Peiró, i vocals: Lorena Albert, Ceferino Micó, Jose Ramon Guillem, Rosa Pla y Francisco Belda.

Publicitat