El “Círculo Industrial y Agrícola” vol recuperar la seua activitat social

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es reunia esta setmana amb la nova Junta Directiva del “Círculo Industrial y Agrícola” d’Ontinyent, una associació amb més de 70 anys d’història i amb origens fins i tot anteriors, amb seu a l’edifici de l’antic Casino de la Unión Liberal, obert des de fa més d’un segle al número 21 del Carrer Maians.

El nou president de l’entitat José Luis Torró, elegit per aclamació després de la pèrdua de l’anterior persona al front de l’entitat, Paco Belda, va exposar a l’alcalde les dificultats del cercle per mantenir viva l’entitat i l’ús actiu de l’edifici, un històric punt d’activitat social, cultural i recreativa de la ciutat. Davant això, les primeres accions plantejades passen per un impuls a la cafeteria del local, que ampliarà horaris d’atenció al públic per oferir esmorzars de manera diària, i tornar a ser punt de trobada per al seguiment d’esdeveniments esportius per televisió als caps de setmana. Així mateix, el president de l’entitat plantejava la possibilitat que l’edifici, que a més del “Círculo” és també és lloc d’encontre per la comparsa “Bucaneros”, puga ser utilitzat també per altres associacions.

L’Alcalde recordava al President les possibilitats que ofereix l’Ajuntament per recolzar la rehabilitació d’edificis al centre històric, i animava a la nova junta a treballar per dotar de nova vida al que va estat històricament un dels epicentres d’activitat social i cultural a la ciutat. La nova junta directiva del “Círculo Industrial y Agrícola” està formada per José Luis Torró com a President; Jose Antonio Torró y Guillermo Vidal com a Vicepresidents; Tresorer, Santiago Aniceto; Secretari, Jesus Peiró, i vocals: Lorena Albert, Ceferino Micó, Jose Ramon Guillem, Rosa Pla y Francisco Belda.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent obrirà en la Fase 2 el pavelló, gimnàs i trinquet del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament d’Ontinyent augmentarà amb l’entrada en la Fase 2 del desconfinament els espais utilitzables al …