11/08/2022 - 17:47
IniciPolíticaCompromís inicia la pre-campanya electoral

Compromís inicia la pre-campanya electoral

Compromís per Ontinyent ha presentat els candidats per a les pròximes eleccions municipals.  Joan Gilabert, portaveu de Compromís per Ontinyent, ha sigut l’encarregat d’exposar la llista dels 21 candidats que opten a l’ajuntament d’Ontinyent on ha destacat que són “l’única força política que a Ontinyent ha fet primàries”.

A menys de 60 dies de les eleccions, el portaveu de Compromís qualifica com satisfactoria la gestió feta durant els darrers quatre anys, i ha recalcat que “a les eleccions no es presenta el govern d’Ontinyent, sinó el PSOE i Compromís”.

Pep Alfonso, responsable de comunicació del partit, ha sigut l’encarregat de presentar la campanya. Aquesta consta de 9 compromisos per a fer d’Ontinyent “la ciutat que volem”. Els compromisos són: que Ontinyent siga una ciutat oberta; esportiva; amb seny; que aposte per la igualtat; i per les noves tecnologies; que respecte la seua tradició; i la seua natura;  que siga una ciutat educadora; i finalment que siga una ciutat transversal.

Per a donar a conèixer aquestos objectius s’han dissenyat uns col·leccionables, els quals durant les pròximes 9 setmanes, fins al 24 d’abril, dia d’eleccions, es llançarà cada setmana una postal. En cada postal anirà un compromís diferent, lligat a les lletres d’Ontinyent. Al completar tots els col·leccionables es lligarà tots els compromisos amb la imatge de l’equip.

Com diu Pep Alfonso “la campanya és una metàfora, ja que quan es tinguen les 9 postals, haurem dissenyat l’Ontinyent que volem”.

Alberto Lopez Navarrete
Alberto Lopez Navarrete
Estudiant de comunicació audiovisual a la Universitat Politècnica de València
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents