10/12/2023 - 5:49
Més

  Ontinyent organitza una Fira de l’Estudiant de dos dies a la Placeta Latonda

  Altres notícies

  La Placeta Latonda d’Ontinyent, situada front a l’edifici CREC i la Societat de Festers, acollirà el proper dilluns 30 i dimarts 31 de març una Fira de l’Estudiant a la qual una dotzena de centres educatius i de formació locals presentaran la seua oferta formativa. La fira inclourà a més a més una sèrie d’activitats paral•leles com ara tallers, exhibicions, exposicions o visites amb l’organització de l’Ajuntament d’Ontinyent, la Fundació Campus d’Ontinyent, els instituts Jaume I, Pou Clar i de l’Estació, i l’associació de Psicopedagogs d’Ontinyent.

  El regidor d’Educació, Pepe Pla, manifestava que la Fira “entra al marc de l’aposta del Govern d’Ontinyent per fer de la nostra una ciutat educadora i universitària. Pensem que és molt interessant que l’educació puga ser un pol més d’atracció a la nostra ciutat, i per això cal agrair el treball de tots aquells que s’han involucrat per traure endavant aquesta fira, a la que convidem a assistir no sols als joves de La Vall d’Albaida sinó també de comarques veïnes”, destacava.

  Des de l’IES Jaume I, el seu director Paco Ibars explicava que la idea partia d’aquest centre educatiu, que la feia extensiva a l’Ajuntament i als altres instituts de la ciutat, estenent-se fins a un complet programa “que és la primera volta que es fa i que esperem que tinga una bona resposta per part dels i les estudiants”. En aquest sentit, la tècnica municipal d’Educació, Emilia Tortosa, exposava que en anys anteriors s’havia fet un “Mercat de l’estudiant” on s’informava, “però aquesta Fira és un pas més enllà perque aporta altres coses i activitats que de segur agradaran”.

  La psicopedagoga Xaro Guerola, també present a l’acte, a l’igual que el director de l’IES l’Estació, Pere Vañó, i el Cap d’Estudis de Cicles Formatius de l’IES Pou Clar, José Ramón Cucart, detallava la programació prevista, que s’obrirà dillusn 30 de març a les 17:00 hores amb un acte inaugural i l’actuació del Conservatori Professional de Música d’Ontinyent. A les 17:30 s’obriran els estands dels centres participants: els tres instituts locals, la Universitat de València, la UNED, el CFPA Sant Carles, el Conservatori Professional de Música, Ad Libitum, l’Escola de Música José Mª Ferrero, els ballets Ópera i Masters, el Consell Local de la Joventut i el Soterrani de les Idees.

  A més dels estands, es comptarà amb tallers, exhibicions, xerrades i exposicions per part de les entitats participants. Al marc d’aquestes activitats, a les 18:30 hi haurà un taller impartit pels coworkers del Soterrani de les Idees titolat Generant Idees”. Pel que fa a la segona jornada, de 9:30 a 13:30 hores hi haurà visites concertades d’alumnat dels centres d’Ontinyent, i de 17:00 a 20:00 hores es reprendran les activitats encetades en la primera jornada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -