23/07/2024 - 10:09
Més

  Una zona verda permet comunicar Sant Francesc amb el parc de donants de sang

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat una nova zona verda de 2.000m2 que permet connectar l’avinguda de Sant Francesc i el parc de donants de sang. Aquest projecte permet continuar la línia encetada pel consistori d’aprofitar espais en desús que puguen donar un servei a la ciutadania.

  En concret, els treballs que han comptat amb un pressupost de 12.000€ i s’han executat amb mà d’obra de l’Ajuntament han consistit en el desbrossament i neteja de la parcel·la, per a posteriorment adequar els accessos des de l’avinguda Sant Francesc i el parc amb escales i rampes. A la zona verda s’han instal·lat 2 taules de pícnic, papereres i aparcaments de bicicleta. Així mateix, també s’han col·locat una trentena d’arbres autòctons (roures valencians, carrasques, freixes valencianes, arbusts i arbocers) i una barana de fusta a tot el perímetre per previndre caigudes.

  El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “aquesta nova zona d’esplai adequada ja per als vianants és una mostra dels espais de convivència que volem seguir impulsant, ampliant i fent créixer a la ciutat”. A més, afegia que “ja han començat les obres a la senda de la Puríssima que aprofitarem també per crear una connexió entre aquest nou esplai i la senda. D’aquesta manera, l’avinguda de Sant Francesc; la senda de la Puríssima i el parc dels donants de sang quedaran connectades a través d’esta nova zona verda”, manifestava. 

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -