Una zona verda permet comunicar Sant Francesc amb el parc de donants de sang

L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat una nova zona verda de 2.000m2 que permet connectar l’avinguda de Sant Francesc i el parc de donants de sang. Aquest projecte permet continuar la línia encetada pel consistori d’aprofitar espais en desús que puguen donar un servei a la ciutadania.

En concret, els treballs que han comptat amb un pressupost de 12.000€ i s’han executat amb mà d’obra de l’Ajuntament han consistit en el desbrossament i neteja de la parcel·la, per a posteriorment adequar els accessos des de l’avinguda Sant Francesc i el parc amb escales i rampes. A la zona verda s’han instal·lat 2 taules de pícnic, papereres i aparcaments de bicicleta. Així mateix, també s’han col·locat una trentena d’arbres autòctons (roures valencians, carrasques, freixes valencianes, arbusts i arbocers) i una barana de fusta a tot el perímetre per previndre caigudes.

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “aquesta nova zona d’esplai adequada ja per als vianants és una mostra dels espais de convivència que volem seguir impulsant, ampliant i fent créixer a la ciutat”. A més, afegia que “ja han començat les obres a la senda de la Puríssima que aprofitarem també per crear una connexió entre aquest nou esplai i la senda. D’aquesta manera, l’avinguda de Sant Francesc; la senda de la Puríssima i el parc dels donants de sang quedaran connectades a través d’esta nova zona verda”, manifestava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …