Albert i Climent a Compromís Albaida

Compomís per Albaida presenta un Programa de Govern capaç de germinar

Compromís per Albaida ha presentat un Programa de Govern capaç de germinar i fer créixer les idees de futur per a la ciutat. Podria ser una metàfora però el col·lectiu local de  Compromís és més de fer realitat els somnis i per això literalment té la capacitat de créixer. I és que per una banda, del seu programa brota directament una planta de camamil·la i, per d’altra, segueix creixent a la seua plana web (programacompromisperalbaida.com) amb les aportacions ciutadanes i les reflexions nascudes de les trobades que s’estan realitzant als Cafés de la Seu, amb membres del govern del Botànic, equip municipal i la ciutadania. 

Compromís per Albaida es torna a presentar a l’Ajuntament per a continuar aplicant les polítiques necessàries per a fer créixer la ciutat amb força. Els huit anys al capdavant de l’alcaldia, anys durs, on s’han hagut de nugar fort el cinturó per a garantir els serveis municipals en condicions dignes, han servit per a deixar el terreny preparat per a poder sembrar noves idees i encaminar-se cap al futur. La senda de l’estabilitat ja està marcada, i es va deixant enrere el mal son dels vora 20 milions de deute generat per governs anteriors, sobretot en els anys del PP, que deixaren a l’Ajuntament arruïnat i amb problemes per poder fer front a les nòmines del personal o fins i tot per a pagar el rebut de la llum.

Per això les Municipals del 26 de maig són un punt de partida per a poder fer brotar noves idees. Perquè, ara sí, Albaida pot veure germinar nous projectes sensats, d’eixos que li faciliten la vida a la ciutadania i fan que totes les persones d’Albaida recuperen el somriure i l’orgull de poble. 

Què fer per a germinar el programa?

Només cal que se sembre, es regue i que li pegue el Sol, en pocs dies brotarà d’ell una planteta de camamil•la. 

I és que s’ha imprès en un paper especial elaborat amb fibres de cotó, que recorden l’impuls tèxtil de la ciutat, i que a més incorpora llavors de camamil·la, una planta medicinal que creix de manera natural a la serra.

En cada programa estan les instruccions per a poder-lo sembrar i portar-lo a bon port a més d’un Codi QR (el programa realment) que et porta a la plana web, on aquest segueix creixent amb les aportacions de totes i tots, junt amb les més de 50 apostes de futur que Compromís per Albaida ja té per al Programa de Govern.

Amb aquesta acció tan visual es mostra com la ciutadania pot fer créixer les seues idees, però també la necessitat de cuidar-les i no cometre errors del passat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El diputat valldalbaidí de Compromís, Jesús Pla, defensarà el Dret Civil valencià al Congrés dels Diputats

Aquest dijous han sigut escollits a les Corts Valencianes els tres diputats i diputades valencians …