IniciMedi AmbientTaula redona “Plantes fotovoltaiques: temps de negocis o d’oportunitat?”

Taula redona “Plantes fotovoltaiques: temps de negocis o d’oportunitat?”

L’afectació sobre el territori de la implantació del model de grans plantes de producció d’energia fotovoltaica va ser el debat amb què vam organitzar la taula redona “Energia sostenible i/o territori?”. Va ser la tardor passada, i s’hi van obrir molts més camps de discussió raonada.

Els últims mesos s’han multiplicat els projectes d’instal·lació d’aquestes plantes en diversos municipis de la comarca, que ocuparien grans extensions dels seus termes municipals per a la producció energètica amb l’etiqueta de sostenible. Això ens du a reprendre el format de la teula redona per a seguir debatent sobre el model, ara posant el punt de mira en el seu impacte en l’activitat econòmica.

Volem saber, preguntar-nos, què volem ser com a comarca a mitjà i llarg termini, quines són les necessitats energètiques de la indústria i la població valldalbaidina, i si la producció plantejada (o una d’alternativa) representa beneficis econòmics per a la societat de la Vall.

Són algunes de les qüestions que plantejarem en la taula redona “Plantes fotovoltaiques: temps de negocis o d’oportunitat?” que hem organitzat per al divendres 20 de maig a Aielo de Malferit. Serà a les 19.30 a l’Auditori Municipal (Passeig de l’Eixample s/n) amb entrada lliure.

En aquesta ocasió participará Rebeca Torró, secretària d’Economia Sostenible Sectors Productius, Comerç i Consum de la Generalitat; Alejandro Micó, director de Sunalizer España; Fernando Pomar, vicepresident de COEVAL; i Carlos Calatayud, responsable de projectes de l’empresa IM2 Energía Solar.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular